Alegi să călătorești în Anglia Scoția Germania Belgia Olanda

1885
transport persoane international Anglia Scotia Germania Belgia Olanda

Atunci când îți planifici o călătorie dincolo de granițele țării trebuie să acorzi foarte mare atenție firmei alături de care vei călători. Odată cu creșterea numărului de români stabiliți în țările din Europa tot mai multe firme de transport persoane și transport colete au fost înființate. Însă nu toate aceste firme oferă servicii de calitate și profesionalism.

O firmă cu o vastă experiență acumulată în ultimii 15 ani atât în transportul de persoane, cât și în transportul coletelor în străinătate și din străinătate în România este EURO-TRIP din Suceava. Această companie de transport persoane pune la dispoziția clienților care aleg să călătorească în Europa șoferi profesioniști și care dețin atestatele necesare pentru transportul de persoane și de marfă, microbuze moderne care oferă condiții premium și confortul cel mai ridicat, precum și tarife foarte avantajoase pentru toate buzunarele.

EURO-TRIP transport international persoane

Fiecare călătorie alături de EURO-TRIP îți oferă posibilitatea de a petrece orele până la destinație în autocare de 4 stele care oferă aer condiționat, scaune confortabile și spațiu suficient între scaune. Indiferent de condițiile meteo și de starea carosabilului, șoferii acestei companii de transport persoane din Suceava pun pe primul loc siguranța călătorilor și tocmai de aceea atunci când alegi să călătorești alături de EURO-TRIP alegi siguranța în transportul de persoane. Șoferii acestei firme de transport persoane sunt întotdeauna amabili, respectuoși și practică meseria cu devotament pentru siguranța și confortul călătorilor.

Principala rută pe care operează această firmă de transport persoane este România – ANGLIA, dar trebuie subliniat faptul că vei putea ajunge și în alte țări din Europa cu autocarele puse la dispoziție de această firmă. Astfel, dacă îți dorești să ajungi în țări precum Germania, Scoția, Olanda și Belgia o poți face tot la bordul microbuzelor de transport international persoane EURO-TRIP. În oricare dintre aceste destinații europene vei putea ajunge în cele mai importante orașe din fiecare țară în parte, dar și în acele orașe unde comunitatea de români este foarte numeroasă.

Cea mai bună carte de vizită pentru orice companie o reprezintă clienții satisfăcuți și care au apelat din nou la firma respectivă. În cazul firmei EURO-TRIP faptul că microbuzele sunt întotdeauna pline și rezervările sunt efectuate cu multe săptămâni în avans este dovada profesionalismului și a calității superioare a serviciilor oferite fiecărui călător. Prin urmare, atunci când trebuie să ajungi la neamuri sau prieteni în străinătate ori dacă trebuie să te întorci la locul de muncă din afara țării după o scurtă vacanță acasă, fă o rezervare din timp.

microbuze transport international persoane

De asemenea, dacă îți dorești să trimiți un PACHET în țară la familie sau dacă vrei să trimiți un pachet în străinătate pentru cei dragi, trebuie spus că în oferta de servicii puse la dispoziție de EURO-TRIP se regăsește și transportul de colete door-to-door.

Pentru detalii și informații complete cu privire la orele de plecare sau la tarife, ori pentru rezervări ne poți contacta la numărul de telefon +4 0743 051 121 și pe adresa de e-mail contact@euro-trip.ro.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani