AND-FLOR îți asigură cu seriozitate drumul către Germania și retur

2900
Transport Persoane And-Flor

Germania este o destinație de călătorie foarte frecventă pentru români, atât pentru locurile de muncă disponibile, cât și pentru vacanțe. Germania este o țară care se află în inima Europei de foarte mult timp.

Multitudinea de identități regionale din Germaina oferă o varietate de de experiențe dinstice pentru a se potriviti oricăror gusturi, indiferent dacă te interesează peisajele frumoase, arhitectura deosebită, festivalurile energice, viața de noapte captivantă, mâncarea delicioasă sau cea mai bună bere din lume – Germania le are pe toate.

AND-FLOR este o firmă din #SUCEAVA ce are ca obiect de activitate transport de persoane, transport colete, dar și transport mașini pe platformă. Aceștia asigură servicii de transport persoane din România în următoarele țări din Uniunea Europeană: Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, nordul Frantei, Slovacia, Cehia și retur. Firma promite seriozitate, siguranță și confort.

Compania asigură transportul de persoane cu ajutorul a 30 de microbuze și 2 autocare. Toate vehiculele sunt operate de șoferi profesioniști ce sunt verificați periodic și au dotările necesare unui confort optim călătoriilor lungi și respectă toate normele de siguranță.

Apelează la AND-FLOR pentru transport persoane România – Germania.

BONUS: 5 MOTIVE PENTRU A VIZITA GERMANIA

1. ATRACȚII ISTORICE

Germania

În Germania sunt peste 42 de locații oficiale ale patrimoniului mondial UNESCO. Acest lucru face această țară bogată în atracții istorice. Vei descoperi comori ce merită văzute în întreaga țară de la castele Germane ca în povești până la arhitectura bine conservată datând din timpurile medievale și după cel de-al 2-lea Război Mondial.

Capitala Germaniei însăși oferă o privire în urmă în istorie cu rămășițele Zidului Berlinului, arca faimoasă din Unter den Linden și parcul uriaș Tiergarten. Pentru o privire mai conservatoare poți să te îndrepți către provincia Munich unde vei putea experimenta tradiții unice în Bavaria și să vezi primăriile vechi datând din secolul al 16-lea.

2. FESTIVALURI UNICE

Oktoberfest

Dacă dorești să experimentezi festivalurile tradiționale din Germania, ar trebui să plănuiești din timp și să îți marchezi calendarul pentru sărbătorile lor anuale. Un festival faimos este Oktoberfest ținut în Munich. Este deobicei un festival folk de două săptămâni organizat la sfârșitul lui Septembrie până în prima săptămână din Octombrie, loc în care poși consuma cantități uriașe de bere, să te bucuri de mâncare tradiționale sau parcuri de amuzament.

3. DIVERSITATE CULTURALĂ

Diversitate culturala Germania

Demograficele acestei țări pictează o imagine a unei societăți diverse. Peste 80 de milioane de oameni trăiesc în Germania incluzând imigranți din diferite țări precum România. Întrucât Germania este din ce în ce mai populară, mai mulți oameni sunt dornici să exploreze și să trăiască în această țară liberală. 

Experimentează culturi diferite, limbi, dar și religii, de la oameni cu rădăcini poloneze, turcești, până la oameni cu rădăcini nigeriene sau tunisiene. Gustă din modalitățile noi de a trăi care au schimbat percepția societății îmbogățită de imigranți.

4. LOCAȚIE STRATEGICĂ

Germania in Europa

Germania este după cum îți spuneam mai sus în inima Europei și este considerată a 7-a cea mai mare țară din Europa. Este locația perfectă să-ți începi turul European, fiind înconjurată de 9 frontiere. Practic, ai 9 opțiuni alternative după ce vizitezi Germania. 

Țara include o varietate de priveliști uimitoare de la păduri groase și câmpii uriașe, până la munți veritabili. Fiecare regiune pe care o vizitezi de la nord la est oferă o cantitate uriașă de emoție și amuzament. Majoritatea vizitatorilor sunt atrași de splendoarea naturala, cultura bogată, istoria și bucătăria suomptoasă.

5. OAMENI PRIETENOȘI

Germani prietenosi

Dacă vrei să înțelegi Germania mai mult, ce modalitate poate fi mai bună decât să cunoști oamenii din ea? Germania este una dintre cele mai prietenoase țări din lume. Descoperă viața lor socială când interacționezi cu ei. Vei fi surprins cât de autentici pot fi când îi întâlnești. Cele mai comune trăsături ale acestora este că sunt oameni organizați, eficienți și disciplinați.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani