Crema de protecție solară, extrem de importantă în acest sezon

3503
Crema protectie solara

Aplicarea unei creme de protecție solară de-a lungul întregului corp este extrem de importantă dacă ai contact cu soarele. Acest produs previne arsurile solare extreme. Dacă pielea este expusă la soare pentru o perioadă foarte lungă de timp, atunci ar fi mai bine să cumperi o loțiune de soare cu o valoare ridicată a SPF-ului.

În ziua de astăzi, pe piață, sunt disponibile diverse loțiuni naturale și organice, care pot oferi protecție împotriva soarelui fără efecte secundare.

Loțiunile și creme de protecție solară trebuie folosite pentru că protejează de îmbătrânirea prematură și de razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui. Fiecare loțiune sau cremă are un factor de blocare a soarelui care protejează pielea de razele dăunătoare. Loțiunile sau uleiurile cu SPF mai mare sunt mai bune decât cremele cu SPF mai scăzut. Înainte de a selecta un produs de protecție solară, este foarte important să știi ce tip de piele ai și care sunt nevoile sale.

Există în principal două tipuri de produse de protecție solară disponibile pe piață. Un tip este reprezentat de produsele de protecție solară organice, în timp ce celălalt tip este reprezentat de produsele de protecție solară anorganice.

Produsele organice de protecție solară se bazează în principal pe elemente naturale și ierburi și sunt complet lipsite de chimicale.

– Pe de altă parte, loțiunile anorganice de protecție solară sunt fabricate folosindu-se anumite substanțe chimice și alte elemente artificiale.

Dacă ai un tip delicat de piele, atunci ar fi mai bine să utilizezi loțiuni organice pentru o mai bună protecție și îngrijire a pielii.

Ingredientele de protecție solară au diferite proprietăți de blocare a soarelui, care sunt foarte benefice pentru piele. Pe lângă elementele naturale, cremele organice conțin de asemenea, benzofenonă, acid para-aminobenzoic și oxid de zinc. Toate aceste elemente prezente în cremele organice le fac extrem de eficiente și benefice.

Un magazin online foarte popular de produse organice care are pe rafturile sale creme, loțiuni și uleiuri de protecție solară este BioDiva.ro

De aici, poți alege produsele care ți se potrivesc, în funcție de tipul de piele pe care îl ai. Poți selecta produse speciale pentru ten, pentru corp, pentru protecția bebelușilor și copiilor, loțiuni calmante după plajă și autobronzante BIO.

Produsele au prețuri accesibile, cuprinse între 9 lei și 159 lei.

Din  oferta magazinului mai fac parte alte 2000 de produse organice care ajută la menținerea sănătății și frumuseții corpului.

Expune-te în siguranță la soare folosind o cremă de protecție solară. Comandă una sau mai multe din magazinul online www.biodiva.ro și bucură-te de un bronz de invidiat în sezonul acesta de vară.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani