Cum alegi cea mai bună cremă antirid pentru bărbați

914
Cum alegi cea mai bună cremă antirid pentru bărbați

Odată cu trecerea timpului vei observa anumite schimbări ale tenului și pielii tale, precum apariția liniilor fine, ale ridurilor, pungilor de sub ochi sau a altor imperfecțiuni ale chipului. Ei bine, este important să iei măsuri cât mai repede pentru a putea diminua rapid semnele maturității și pentru a preveni apariția timpurie a acestora.

Descoperă cum alegi cele mai bune creme antirid pentru bărbați în funcție de tenul, nevoile și cerințele tale și care sunt toate efectele pozitive de care te poți bucura!

Cum alegi o cremă antirid și eficientă pentru bărbați

Fiecare persoană se confruntă cu un anumit tip de ten: uscat, mixt, gras, acneic, sensibil sau normal, așa că înainte de a alege crema antirid pentru tine, trebuie să știi întocmai ce tip de ten ai, doar așa formula va acționa eficient. Iată cum poți alege corect o cremă antirid pentru tenul masculin!

Tipul tenului

Cremele exfoliante, cu formule grele, pot irita pielea sensibilă și cea uscată, așa că este indicat să le eviți; alege în schimb o cremă antirid cu antioxidanți. Pentru tenul gras poți opta pentru cremele ce conțin acid hialuronic, dar și filtre solare și anti-radicali liberi. Pe de altă parte, dacă tenul tău este mixt, atunci trebuie să găsești o cremă antirid cu substanțe ușoare, eficiente și cu filtre solare deopotrivă.

Vârsta

Vârsta pe care o ai poate influența crema antirid pe care o vei folosi. De exemplu, pentru liniile fine și ridurile apărute timpuriu: 20-30 de ani, alege o cremă ușoară pentru ameliorarea impurităților. 

Pe de altă parte, în jurul vârstei de 40 de ani deja ridurile încep a fi vizibile, așa că optează pentru o formulă mai bogată pentru ten, conturul ochilor și buze deopotrivă. La vârsta de 50 de ani este indicat să folosești o formulă completă pentru reducerea imperfecțiunilor pielii, precum cremele antirid, dar și măști, seruri și alte tratamente.

Top 3 creme antirid eficiente pentru bărbați

  • Superfood Moisture Cream de la Youth to the People  – este o cremă irezistibilă pentru bărbații adulți și pentru cei care se confruntă cu apariția timpurie a liniilor fine și a ridurilor. Crema conține ingrediente naturale și sănătoase, precum spanac, kale, ceai verde și acid hialuronic pentru hidratarea pielii.
  • Re-Boost Mattifying Hydrating Cream de la My Clarins – oferă hidratare intensă pielii și tenului bărbaților, redând o senzație relaxantă și plină de energie. Are un efect de lungă durată și, datorită extractului de crețușcă, reușește să diminueze numaidecât imperfecțiunile și aspectul inestetic al tenului.
  • Ultra Repair Firming Collagen de la First Aid Beauty – pune la dispoziție o formulă eficiență și hidratantă pentru tenul bărbaților. Crema netezește și conferă fermitate vizibilă pielii, putând fi introdusă în rutina zilnică de îngrijire și folosită de două ori pe zi pentru elasticitatea și suplețea de durată a pielii.

De ce să folosești o cremă antirid pentru bărbați

  • Majoritatea cremelor antirid conțin în formulă și filtre pentru protecția solară, iar SPF-ul este primul pas către un ten mai tânăr! Pentru a preveni și ameliora apariția ridurilor este indicat să folosești creme solare pe întregul an.
  • Cremele antirid pentru bărbați oferă hidratare, elasticitate și suplețe tenului.
  • Cremele antirid, dar și alte produse cosmetice pentru ten, ajută la îndepărtarea celulelor moarte de la nivelul pielii.
  • Majoritatea cremelor antirid conțin, de asemenea, vitamina C, antioxidanți, anti-radicali liber, acid hialuronic sau retinol, toate acestea fiind incredibile pentru un ten mereu sănătos și lipsit de impurități.
  • Deoarece există mai multe tipuri de riduri, este important să descoperi crema potrivită pentru nevoile tale.
  • Folosește o cremă antirid de zi, în fiecare dimineață, deoarece aceasta va acționa ca un scut împotriva agresiunilor externe: poluare, frig, soare sau praf.
  • Folosește o cremă antirid de seară, înainte de culcare, deoarece produsul va ajuta pielea să se regenereze în timp ce dormi.

Cremele antirid sunt benefice tenului masculin care se confruntă cu linii fine și riduri. Introdu în rutina de zi cu zi aceste creme antirid potrivite pentru tenul tău, fie acesta normal, mixt, gras sau uscat și bucură-te de o piele sănătoasă și fără imperfecțiuni!

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani