Cumpără un aspirator ultra silențios pentru succesul afacerii tale

1939
Aspiratoare silentioase Taski Aero 15 Plus Euro

Indiferent dacă conduci un hotel sau un restaurant de orice dimensiune, există o piesă din echipamentul de curățare de care nu te poți lipsi, și anume, aspiratorul. Alegând cel mai bun aspirator pentru afacerea ta, poți păstra pardoselile strălucitoare, poți crea un sistem eficient de curățare și asiguri siguranța angajaților și a clienților, astfel încât afacerea ta să lase întotdeauna o impresie pozitivă.

În timp ce aspiratoarele de domiciliu își fac treaba atunci când nu sunt utilizate chiar zilnic, un aspirator comercial de calitate ar trebui să fie în general, mult mai durabil, mai puternic, construit pentru utilizare continuă și nu în ultimul rând, mult mai silențios.

Noile progrese în proiectarea, filtrarea și alimentarea motorului au permis ca aspiratoarele să funcționeze într-o manieră mult mai silențioasă decât predecesorii anteriori. Cele mai populare aspiratoare destinate mediului HoReCa sunt acele aspiratoare silențioase care nu deranjează clienții în nici un moment al zilei.

La fel ca multe aspiratoare tradiționale cu volum complet, modelele mai silențioase vin într-o varietate de stiluri și modele. Unele aspiratoare sunt mai puțin zgomotoase din cauza unei izolații mai mari și a îmbunătățirii modului în care circulă aerul, în timp ce alte modele se bazează pe motoare electrice avansate pentru a reduce cantitatea de sunet emisă în timpul funcționării.

Poate ai observat că aspiratoarele mai silențioase tind să coste mai mulți bani decât alte opțiuni. La baza acestui lucru stă calitatea construcției. Reducerea zgomotului se referă la crearea unui spațiu care să nu permită scurgerea undelor sonore. Un aspirator inferior are mai multe deschideri diferite și nu este strâns, ceea ce duce la spații care permit scăparea undelor sonore. Cu toate acestea, cu un aspirator bine montat, lacunele sunt extrem de mici, dacă există. Acest lucru reduce cantitatea de spațiu prin care undele sonore se deplasează, reducând sunetul aspiratorului.

În funcție de nevoile de curățare, există un model de aspirator care să se potrivească cu fiecare buget și sarcină.

Magazinul online Serveteledehartie.ro comercializează o gamă variată de aspiratoare silențioase destinate curățeniei din mediul HoReCa.

Unul dintre cele mai căutate aspiratoare de acest tip este modelul Taski Aero 15 Plus Euro care are prețul de 1233.76 lei, preț fără TVA.

Acest model este fabricat după o tehnologie de ultimă generație, fiind dotat cu un motor foarte eficient. Grație tehnologiei brevetate whisper, acest aspirator este ultra silențios.

Taski Euro 15 Plus asigură caracteristici avansate într-o combinație unică, înaltă eficiență datorită funcției Eco, proiectare și testare conform celor mai bune practici operaționale.