DDDbT – Servicii autorizate de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în județul Botoșani

1948

Dăunătorii trăiesc neinvitați în casele noastre. Indiferent că este vorba de șoareci, purici, furnici, gândaci sau alte insecte, toate ne pot cauza diferite tipuri de boli, erupții cutanate, plăgi, febră, etc. Această problemă nu o putem ignora și trebuie să căutăm ajutor specializat pentru ea.

Contactarea unui profesionist pentru dezinsecție Botoșani, deratizare și dezinfectare este o soluție potrivită la această problemă.

Compania DDDbT din Botoșani oferă servicii de specialitate privind dezinsecția, deratizarea și dezinfecția la cel mai înalt nivel. Pentru rezultate favorabile, se utilizează produse de ultimă generație, cu grad redus de toxicitate, biodegradabile, autorizate și omologate în România de Ministerul Sănătății și Familiei, Institutul de Sănătate Publică, în conformitate cu normele impuse de Uniunea Europeană.

Prețurile și garanția se calculează în raport cu suprafața, dăunătorii și gradul de infestare prezent.

Datorită mijloacelor tehnice deținute de DDDbT, compania poate răspunde cu succes exigențelor beneficiarilor.

Serviciile de dezinsecție pot fi eliminatorii sau preventive. Serviciile eliminatorii au în vedere distrugerea și îndepărtarea insectelor și atropodelor din unitatea asupra căreia acționează. Cele preventive au caracter permanent și împiedică înmulțirea și răspândirea dăunătorilor.

Serviciile de deratizare au în vedere reducerea substanțială a numărului de șoareci și șobolani și menținerea lor la un nivel scăzut.

Deratizarea poate fi chimică prin folosirea unor substanțe raticide, ecologică prin folosirea de capcane și mijloace de colectare, transport și încinerare sau mixtă care implică atât deratizarea chimică cât și cea ecologică.

Principalele produse folosite sunt: Varat, Racumin TP, Zagor, Rodexion, Brodi, Aparate cu ultrasunete, Lipici, Capcane, Stații intoxicare, Gel, etc.

Substanțele raticide folosite fac parte din grupele III și IV de toxicitate, având influență slab toxică pentru oameni și animale.

În timpul procesului de dezinfecție, DDDbT stropește cu substanțe puternic virucide, bactericide, fungicide și algicide, necorozive și biodegradabile.

Dezinfecția poate fi mecanică, preventivă și de necesitate și se realizează cu ajutorul produselor: Cloramină T, Vanosept, Var cloros, Virkon, Javel, etc.

Persoanele care au nevoie de dezinsecție, deratizare sau de dezinfecție pot lua legătura cu reprezentanții firmei DDDbT la numărul de telefon 0742 267 091. Mai multe informații utile despre companie și despre activitatea sa se pot afla accesând site-ul web www.dddbt.ro.

 

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani