DentiService Bacău – specialiști în scanări intraorale și coroane ceramice pe suport de zirconiu

1429
Cabinet Stomatologic Denti Service

Clinica Dentară DentiService din orașul Bacău poate fi soluția multor probleme stomatologice prin intermediul serviciilor sale ireproșabile. În cadrul clinicii se pot efectua albiri profesionale, implanturi dentare, servicii de ortodonție, chirurgie, protetică, estetică dentară și facială, endodonție, dar și scanări intraorale și coroane ceramice dentare pe suport de zirconiu CAD-CAM.

Scanarea intraorală reprezintă una dintre cele mai importante inovații din domeniul medical cu ajutorul căreia se poate reproduce câmpul protetic. O astfel de lucrare oferă 100% precizie, iar astfel nici un detaliu nu va fi neglijat.

Pentru a se realiza o scanare intraorală este nevoie de un aparat conectat la un calculator și de un program special.

Procesul de scanare durează foarte puțin timp, o arcadă putând fi scanată în doar 2 minute, iar ocluzia dentară poate fi scanată în doar 1 minut. În timpul scanării se preiau cam 3000 de imagini 3D/ secundă. Astfel pot fi scanate:

  • Câmpul proteic superior reprezentat de maxilar
  • Câmpul protic inferior reprezentat de mandibulă
  • Ocluzia dentară, adică modul în care dinții inferiori se așează pe cei superiori

Procesul în sine are multiple avantaje dar cel mai important este că se poate reproduce foarte bine atât forma, culoarea cât și structura osoasă.

Cei care vor să își refacă un dinte sau o măsea, pot fi ajutați în mod deosebit de acest procedeu, în special dacă vor să recurgă la coroane ceramice pe suport de zirconiu.

Aceste coroane se realizează prin intermediul unei freze computerizate, printr-un procedeu CAD-CAM, fiind indicate în cazul recuperării funcționabilității dinților distruși dar și pentru îmbunătățirea esteticii.

Coroanele ceramice din zirconiu prezintă numeroase beneficii, cele mai importante fiind:

  • Au un aspect natural și sunt cea mai bună opțiune pentru cei care doresc să își rezolve problemele legate de distrucțiile dentare.
  • Sunt foarte durabile și rezistă o bună perioadă de timp datorită faptului că sunt foarte precise.
  • Pacientul se acomodează imediat cu ele.
  • Sunt biocompatibile cu fluidele din cavitatea bucală, iar astfel nu oxidează în gura pacientului.
  • Sunt foarte estetice, neobservându-se diferențe între dinții înlocuiți și cei naturali.

Echipa specializată de medici de la clinica dentară DentiService se poate ocupa cu succes de aceste inovații considerate minim invazive iar astfel pacienții interesați își pot reface dinții în mod eficient, își pot recăpăta zâmbetul pierdut dar și funcționalitatea dinților.

Consultă site-ul web al clinicii, www.dentiservice.ro, pentru a afla mai multe informații despre serviciile prestate, despre coroanele ceramice pe suport din zirconiu și despre procedeul de scanare intraorală efectuat de către acești medici moderni.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani