Gazonul artificial – o prioritate dacă dorești să investești în terenul tău sportiv

1966
Gazon artificial

Gazonul artificial a intrat în atenția publicului încă din anii ’60, parcurgând un drum lung de atunci. Dacă siguranța jucătorului, întreținerea redusă, longevitatea și dezvoltarea accelerată a jucătorilor sunt priorități pentru tine, investiția în gazon artificial pentru terenurile de fotbal este o alegere potrivită.

Pe lângă faptul că necesită mai puțină întreținere, montarea gazonului artificial pe terenurile de fotbal oferă un avantaj distinct pentru sportivi, oferind o mai mare siguranță jucătorilor. Există mult mai puține leziuni raportate pe gazon artificial decât au existat în trecut pe terenurile naturale cu iarbă.

Nimănui nu-i place să joace pe un teren de fotbal avariat, cu iarbă scufundată în noroi și murdărie. Din păcate, vremea este adesea necooperantă iar un teren cu iarbă naturală este adesea afectat.

Instalând gazon artificial, nu trebuie să îți faci griji cu privire la timpul de recuperare al terenului după anumite ploi mai puternice.

Un nou teren de fotbal cu gazon artificial nu va trebui să fie înlocuit o perioadă foarte lungă de timp. Pe de altă parte, un teren de fotbal cu iarbă naturală trebuie să fie întreținut în mod regulat sub uzura antrenamentelor, jocurilor și a vremii urâte. Vei cheltui mult mai mulți bani pentru a menține un teren de fotbal natural decât cu un teren modern acoperit cu gazon artificial.

Costul udării unui câmp natural de iarbă este, evident, substanțial. Nici fertilizanții și pesticidele nu sunt ieftine. Cu toate acestea, cel mai neglijat cost al terenurilor cu iarbă naturală este adesea forța de muncă constantă necesară pentru a le menține în formă.

Studiile susțin că gazonul artificial ar putea îmbunătăți calitatea jocului în sport. Dacă urmează să dezvolți jucători buni, trebuie să ai o suprafață bună pentru a juca și a-i antrena.

La Hattrick Sport Rădăuți există o varietate de opțiuni de gazon din care poți alege, astfel încât poți instala produsul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Cu ajutorul produselor furnizate de companie, poți obține un teren de sport frumos, rezistent și de lungă durată care merită investiția făcută.

Hattrick Sport nu comercializează doar gazon sportiv ci are grijă și de montajul acestuia în mod profesionist și de marcarea lui. Cu peste 350 de proiecte realizate în județul Suceava și în județele vecine Iași, Botoșani,Bistrița, Neamț, Bacău, compania este foarte populară în acest domeniu.

Clienții pot alege gazon pentru terenurile sportive de fotbal,  de tenis, pentru cele multisport dar și pentru spațiile rezidențiale care au nevoie de gazon artificial decorativ.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani