Germania Simetric – modelul PREMIUM de tablă tip țiglă metalică

6932
Tabla tip tigla metalica Germania Simetric

Potrivit studiilor despre acoperișurile metalice, experții consideră că ele pot dura aproximativ 60 de ani dacă sunt bine întreținute. Această constatare sugerează că proprietarul care optează pentru această soluție nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește reacoperirea. De fapt, în funcție de vârsta casei, un nou acoperiș de metal poate depăși durata de viață a casei în sine.

Acoperișurile metalice sunt de asemenea ecologice. Spre deosebire de acoperișurile de șindrilă care necesită reparații ocazionale, acoperișurile din metal au nevoie de mult mai puține reparații. Acest lucru reduce costurile de întreținere.

Cu ajutorul lor poți economisi bani la facturile de energie pe tot parcursul anului, ele fiind un bun izolator termic.

Acoperișurile metalice se pot cumpăra în aproape orice culoare și stil pentru a se potrivi cu imobilul.

La Acoperișuri Metalice Mihu poți găsi multe tipuri de acoperișuri metalice din tablă tip țiglă sau tablă cutată, într-o diversitate de culori.

Antreprenorul, a cărui depozit logistic se află la doar 2 km de orașul Suceava, în localitatea Ipotești furnizează prin agenți proprii de vânzări, distribuție și montaj materialele necesare realizării unui acoperiș de calitate, în județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași. În viitor, firma își va extinde activitatea pe întreaga zonă de nord a Moldovei.

Oferta celor de la Acoperișuri Mihu cuprinde 6 tipuri de tablă tip țiglă metalică, 5 modele de tablă cutată, accesorii pentru acoperiș dar și sisteme pluviale, panouri sandwich și produse pentru garduri.

Cu 2 ani în urmă, antreprenorul a devenit partener oficial al mărcii Blachotrapez. Astfel, în anul 2018, a ocupat locul 1, fiind cel mai bun vânzător al modelului de tablă tip țiglă metalică Germania Simetric în Europa și locul 6 în ceea ce privește vânzările generale de produse Blachotrapez pe Europa.

Pe lângă produsele furnizate, Acoperișuri Metalice Mihu oferă servicii de montaj autorizat, măsurători, consultanță și transport.

Avantajele pe care le poți obține cumpărând materiale de construcție de la acest furnizor sunt:

  • Durabilitate– această investiție inteligentă poate dura între 30 și 50 de ani cu o întreținere minimă. Acoperișul îți poate proteja imobilul indiferent de condițiile la care este expus.
  • Varietate de stiluri – materialele sunt disponibile într-o gamă diversificată de culori, stiluri și tipuri.
  • Calitate superioarătabla tip țiglă metalică prezintă o calitate superioară, este rezistentă și durabilă.
  • Frumusețe
  • Eficiență energetică
  • Prețuri accesibile
  • Plata în rate a produselor

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani