GheteFotbalOnline.ro – ghete de fotbal pentru juniori, amatori și profesioniști

3148

Ghetele de fotbal au evoluat de-a lungul timpului de a la a fi o simplă încălțăminte de protecție pentru un jucător la un adevărat suport al performanței.

Această piesă de încălțăminte a suferit modificări imense datorită cercetărilor, sponsorizărilor și comercializării la nivel înalt.

Tăieturile și aranjarea știfturilor de pe pantofii de fotbal sunt concepute pentru a se potrivi cu suprafețele specifice pe care se joacă și poziția jucătorului în joc. Astăzi, ghetele sunt concepute pe baza puterii, vitezei, atingerii sau controlului mingii. Acești factori contribuie într-adevăr la performanța unui jucător și pot face diferența dintre câștig și pierdere.

Materialele din care sunt confecționate ghetele au evoluat și ele de-a lungul timpului, iar astăzi acestea sunt confecționate dintr-o combinație de fibre sintetice dar și din piele naturală.

Magazinul online www.GheteFotbalOnline.ro este un lider în comerțul online pentru vânzările de calitate a ghetelor de fotbal Adidas, Nike și Mizuno. Magazinul aparține fostului fotbalist Florin Lovin, care și-a propus prin intermediul acestui business să ajute toate categoriile de jucători de fotbal prin furnizarea de modele de ghete superioare, renumite peste tot în lume pentru performanțele la care contribuie.

Astfel, ghetele comercializate se adresează juniorilor, amatorilor și profesioniștilor, în magazin existând atât încălțăminte pentru jocul pe teren sintetic cât și pentru cel din sală.

Pentru a mulțumi clienții și pentru a fi cât mai prompți în soluționarea cererilor lor, magazinul online GheteFotbalOnline.ro pune la dispoziție cât mai servicii cum ar fi: personalizarea prin inscripționare a ghetelor de fotbal,transportul gratuit,plata cu cardul sau la ramburs și livrarea a doua zi a produselor comandate. Pentru toate aceste servicii s-au încheiat parteneriate cu firma de curierat Cargus și cu Raiffeisen Bank.

În continuare vom prezenta 3 modele dintre cele mai vândute ghete fotbal pentru profesioniști, amatori și juniori din acest magazin:

Nike Mercurial Vapor XII Elite SG Pro Anti Clog Galben neon/negru pentru profesioniști

Nike Mercurial Vapor XII

Această gheată de fotbal construită pentru viteză, purtată de Cristiano Ronaldo și Neymar JR este plusul perfect care contribuie la un joc de nivel înalt. Modelul este foarte ușor și subțire, se potrivește perfect pe picior și este recomandat pentru jocul pe teren moale. Prețul de achiziție este de 640 lei.

Adidas X 18.3 FG albastru/galben pentru amatori

Acest model de ghete fotbal este recomandat amatorilor pentru jocul pe teren tare cu iarbă naturală. Prețul său de achiziție este de doar 140 lei.

Adidas Nemeziz 17.3 TF Messi JR Alb/albastru pentru juniori

Modelul pentru juniori este o gheată ușoară recomandată pentru jucătorii de mare viteză care joacă pe teren de iarbă sintetică. Prețul său este de 140 lei.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani