Hattrick Sport – furnizorul tău de gazon sportiv artificial

1521
Gazon Sportiv Artificial

Gazonul artificial cunoscut și sub denumirea de gazon sintetic, este fabricat din fibre de poliuretan și arată ca o iarbă reală de cele mai multe ori. Grație diferitelor progrese tehnologice, gazonul  s-a îmbunătățit în diferite etape iar în prezent este foarte sigur și imită foarte bine iarba naturală.  El se poate instala oriunde se potrivește, pentru înfrumusețarea spațiilor rezidențiale, comerciale cât și pe terenuri sportive. Deoarece nu este nevoie de întreținere, acesta va reduce costurile și nici nu prezintă un pericol pentru sănătate.

Gazonul artificiale este potrivit pentru practicarea unor sporturi ca: fotbal, rugby, tenis, handbal, etc. Aceste peluze au fost create special, folosindu-se materiale de calitate care asigură cel mai înalt grad de rezistență și de durabilitate, pentru o desfășurare cât mai bună a activităților sportive.

Este un lucru comun pentru mulți proprietari de terenuri sportive să folosească gazon sportiv artificial, spre deosebire de utilizarea ierbii naturale pentru terenurile sportive sau pentru peluzele de peste tot.  Aceștia optează pentru iarbă artificială pentru că durează o perioadă mult mai lungă, suprafața de joc se poate folosi în orice anotimp, oferă condiții bune de joc, viteza mingii este mai redusă  și se întreține mult mai ușor.

Compania Hattrick Sport din Rădăuți, județul Suceava are în oferta sa de produse atât gazon decorativ cât și gazon sportiv artificial cu ajutorul căruia se pot amenaja diferite tipuri de terenuri de sport, terenuri de handbal, terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de volei, terenuri de baschet sau terenuri sportive multifuncționale. Aceeași firmă se ocupă și de montajul gazonului, care benefiază de o perioadă extinsă de garanție. În același timp, echipa specializată a companiei, furnizează servicii de întreținere pentru gazonul instalat.

Dacă nu ești sigur ce tip de gazon se potrivește cel mai bine cerințelor tale, nu ezita să contactezi un membru al echipei Hattrick Sport pentru a afla mai multe informații utile.Totodată,  accesează site-ul web GazonSportiv.ro pentru mai multe detalii.