Hotel Bohemia – un loc mai mult decât primitor pentru cazare în Bacău

1835
Hotel Bohemia Bacau

Bacăul este un județ care are de oferit o mulțime de surprize turistice, fiind o destinație grozavă în care poți să-ți petreci weekend-urile și zilele libere.

Multiple obiective turistice pot fi vizitate, atât în oraș cât și în localitățile învecinate, dintre care putem enumera: Salina Drumul Sării din Târgu Ocna, Castelul Roșu de la Hemeiuș, Casa memorială George Bacovia, Palatul Știrbei din Dărmănești, Mănăstirea Cașin din Bacău, Lacul Poiana Uzului, Lacul Bacău II, Rezervația Naturală Nemira, Lacul Lilieci, Vivariul din Bacău, Observatorul astronomic Victor Anestin, Curtea Domnească, Catedrala Sfântul Nicolae, Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena, Complexul Muzeal Iulian Antonescu, Cetatea Rakoczi, Conacul de la Tescani, Lacul Șerbănești, etc.

Cu atât de multe atracții turistice, Bacăul merită mai multe zile petrecute în el, iar în acest caz,  vei avea nevoie de o noapte sau mai multe de cazare, într-o locație decentă, în care să te poți odihni.

Hotel Bohemia este cu siguranță un hotel pe gustul tău, curat, elegant, primitor cu prețuri decente la cazare.

Catalogat la 3 stele, Hotel Bohemia are o ofertă de cazare de 25 de camere, cu paturi matrimoniale duble și twin, camere care au ca și dotări principale următoarele: internet prin wireless, aer condiționat, telefon în cameră, minibar, tv prin cablu, uscător de păr, cosmetice.

Cazare bacau

Prețul este de doar 195 lei/ noapte dacă se cazează două persoane și 165 lei/ noapte dacă se cazează o singură persoană în cameră. Copiii cu vârsta de până în 12 ani se pot caza gratuit dacă dorm în paturile existente. În prețurile de mai sus este inclus și un mic dejun bogat, sub formă de bufet suedez cu produse variate, ce poate fi servit între orele 7-10.

Hotelul este amplasat pe strada Gheorghe Donici, locație aflată în apropierea gării și la 10 minute distanță de Aeroportul Internațional George Enescu din Bacău.

Hotelul nu se adresează doar celor care vin să viziteze orașul și împrejurimile ci și celor care se află în oraș în interes de afaceri și au nevoie de cazare Bacău. Lor le stă la dispoziție o sală de conferințe de 25 de locuri, dotată corespunzător cu tot ceea ce este necesar pentru o ședință, un training, o conferință, etc.

Dotările sălii de conferințe sunt următoarele: videoproiector, ecran proiecție, sistem de sonorizare, internet wireless, tablă albă, aer condiționat, lumină naturală.

Oaspeții hotelului pot servi masa în cadrul Restaurantului Savarin, un loc de poveste, în care se servesc preparate a la carte, de la feluri principale din carne și pește, garnituri și salate până la deserturi clasice și celebra savarină.

Hotel Restaurant Bacau

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani