Importanţa alegerii unei platforme de angajare pentru viitorul firmei tale

580
Importanţa alegerii unei platforme de angajare pentru viitorul firmei tale

Pentru angajatori si recrutori, alegerea platformei potrivite pentru postarea de anunturi de angajare este o etapa cruciala in procesul de recrutare. O platforma bine aleasa poate aduce numeroase beneficii care simplifica si optimizeaza procesul de recrutare. Iata cateva dintre avantajele platformei Jobs, dezvoltata de RisCo:

Ai la dispozitie un grafic cu experienta candidatilor

De cate ori in procesul de recrutare, respectiv in etapa de parcurgere a CV-urilor, nu ti-ai dorit sa ai la dispozitie un rezumat al experientei candidatilor, pentru a fi mai eficient? Pe Jobs, ai aceasta optiune! La fiecare aplicare, vezi exact anii de pregatire ai fiecarui candidat, durata fiecarui loc de munca si continuitatea pregatirii profesionale. Astfel, observi mai exact care candidati sunt mai potriviti anuntului tau.

Vezi exact salariul dorit de catre candidati

O platforma de recrutare buna ofera optiuni pentru specificarea salariului dorit de catre candidati. Aceasta ajuta la atragerea candidatilor care corespund bugetului companiei si previne aplicarile candidatilor care au asteptari salariale mult prea mari sau prea mici. Aceasta functionalitate economiseste timp si energie pentru ambele parti implicate in procesul de recrutare.

Nu esti 100% sigur ca ai gasit candidatul perfect? Foloseste indicatorul de potrivire!

Unul dintre aspectele esentiale ale unei platforme de recrutare este capacitatea de a evalua potrivirea candidatilor cu cerintele postului. Indicatorul de potrivire face legatura intre experienta, competentele, calificarile candidatilor si criteriile specificate de tine in anunt.

Platforma potrivita pentru postarea de anunturi de angajare nu doar ca te va ajuta sa iti cresti eficienta si sa economisesti resurse valoroase in procesul de recrutare, ci iti va aduce si candidatul perfect pentru postul pe care il ai deschis. Pentru un proces de recrutare cat mai simplu si accesibil atat tie, cat si candidatilor, alege intotdeauna o platforma care sa vina in intampinarea nevoilor tale si care sa faciliteze conexiunea intre firma si candidatii potriviti.