Lemnul rotund este cea mai bună opțiune pentru construcția unei case

1452
Case lemn rotund

Datorită progreselor tehnologice și tehnicilor noi de construcție incredibile, lemnul este încă unul dintre cele mai bune materiale, dacă nu chiar cea mai bună alegere pentru construcția de locuințe.

Cheresteaua este un izolator excelent. Casele construite din cărămidă sunt de asemenea cunoscute ca având proprietăți izolatoare deosebite, dar lemnul reușește să le depășească.

Casele din lemn sunt mult mai atractive, arată de o mie de ori mai bine și nu au nevoie de finisaje decorative speciale.

În plus, îmbătrânirea naturală a lemnului nu emite efecte secundare sau efecte negative asupra ta sau asupra mediului. Fibrele de lemn și reziduurile de lemn reciclate pot fi de asemenea utilizate ca și combustibil în timpul procesului de încălzire, în loc de cărbune și alți combustibili fosili care eliberează cantități masive de carbon în atmosferă.

Toate cadrele armonioase din lemn sunt pre-tăiate și testate, ceea ce înseamnă că asamblarea structurii este simplă și ușoară. Experții trebuie să verifice în amănunt toate îmbinările pentru o potrivire și o rezistență cât mai optimă, asigurându-se că lucrarea finală va fi în conformitate cu standardele de construcții.

Spre deosebire de aproape toate metodele de construcție standard, noua ta casă de lemn poate fi finalizată în doar câteva săptămâni. Construcția structurilor din lemn nu depinde de vreme, așa că îți poți construi noua casă în orice moment al anului, fără întârzieri meteorologice.

Folosirea cherestelelor mari creează un cadru eficient care duce la un transfer de temperatură mic sau nul între interiorul și exteriorul clădirii. Astfel, nu numai că vei avea un cadru frumos din lemn, ci poți economisi sume de bani importante și la factura de încălzire.

Există opțiuni aproape nelimitate pentru crearea casei tale frumoase. De la modern la clasic, poți alege locuința care se potrivește personalității și nevoilor tale familiale. Mai mult decât o simplă clădire, o casă din lemn este o operă de artă unică, cu o măiestrie frumoasă expusă.

De mai bine de 20 ani, Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava proiectează și asamblează unele dintre cele mai puternice, durabile și atractive case din lemn, atât pe suprafața județului Suceava cât și în alte județe din întreaga țară. Mai mult decât atât,  aceste case din lemn rotund construite de Log Home au fost asamblate și în țări precum Franța, Spania, Italia.

Casele sunt construite din bușteni de dimensiuni mari, cu diametrul de 30 cm, pe baza unui sistem de construcție canadian. Lemnul folosit la construcția imobilelor este lemn de molid.

Compania oferă consultanță de specialitate în mod gratuit pentru ca viitorii proprietari să ia cele mai bune decizii cu privire la locuința lor, decizii legate atât de aspectul casei cât și de partea financiară.