Log Home – Peste 20 de ani de experiență în domeniul construcțiilor din lemn

1631
Casa din lemn rotund

Casele de lemn sunt minunate și au multe avantaje pentru cei care locuiesc în ele. Majoritatea dintre ele sunt structuri clasice și atemporale despre care se știe că trec testul timpului. În afară de faptul că sunt frumoase, aceste case oferă beneficii pozitive.

Locuințele din lemn contribuie la o calitate mai bună a aerului din interior. Pereții din lemn masiv mențin nivelul de umiditate din casă la un nivel care îmbunătățește calitatea aerului din interior. Acest lucru este excelent pentru persoanele cu alergii sau astm, deoarece ele pot avea mai puține simptome atunci când locuiesc într-o casă din lemn.

Lemnul este un material plăcut estetic și calmant atunci când este utilizat într-o casă. Conform cercetărilor, asta înseamnă că are un efect psihologic destul de pozitiv asupra celor care locuiesc în acest tip de case. Lemnul este considerat un material excelent pentru copii, oferindu-le cel mai bun mediu de creștere posibil.

Prin intermediul unei case din lemn, poți avea mai mult control asupra temperaturii și umidității, deoarece lemnul este un material foarte solid. Acest lucru ajută la reglarea calității aerului.

Există multe avantaje importante în legătură cu construirea unei case din lemn, dar o asemenea locuință nu o poți face singur! Dacă ești interesat să construiești o casă din bușteni sau dorești să afli mai multe detalii legate de acest tip de construcții, nu ezita să iei legătura cu experții de la Log Home din Vatra Dornei, județul Suceava.

Indiferent dacă preferi un stil mai modern sau unul mai clasic, casele construite de Log Home se potrivesc pentru a-ți arăta personalitatea, aceștia reușind să-ți proiecteze casa visurilor tale în orice stil dorit.

Compania deține peste 20 ani de experiență în domeniul construcțiilor din lemn, reușind în tot acest timp să ridice peste 100 de case din lemn rotund dar și cabane, foișoare, leagăne, băncuțe și alte decorațiuni din lemn care pot însoți cu succes construcția de bază.

Datorită poziției excelente a firmei, dominată de păduri de rășinoase, în special de molid, Log Home Vatra Dornei folosește molid de o calitate superioară la construcția caselor. Buștenii cu diametre de peste 30 cm stau la baza acestor construcții ecologice, aceștia fiind montați printr-un sistem de construcție canadian.

Log Home construiește imobile atât pentru piața din România cât și pentru piața din Europa. În portofoliul firmei prezent pe site-ul web www.loghome.com.ro se pot vizualiza fotografii cu casele construite până în prezent.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani