MARKETING: Brand Awareness prin colantarea mașinii cu Alex Design

2247
Colantari masini

Să îți colantezi mașina de firmă cu brand-ul afacerii tale este o formă de marketing care funcționează. Nu numai că realizarea unui design grafic atrăgător pentru mașina ta de firmă îți va obține conversii din când în când, dar te va și ajuta să construiești autoritate și încredere față de clienții tăi. La fel ca orice altă strategie de marketing, nu va funcționa decât dacă este executată corespunzător.

Alex Design, se ocupă cu producție publicitară profesională de peste 15 ani, având un portofoliu vast de lucrări publicitare, printre care și: colantări și inscripționări auto, colantări și inscripționări vitrine, colantări cu folii antisolare, placări cu bond, casete luminoase, bannere, meshuri, litere volumetrice cu LED și multe altele.

În anul 2018, Alex Design a trecut de cifra de 700 de vehicule inscripționate sau înfoliate, parțial sau total. Pe lângă obișnuitele inscripționări pe autoturisme, utilitare, autobuze, camioane, TIR-uri, compania a exectuat și proiecte speciale: ambulanţe, maşini de pompieri, locomotive, maşini mortuare, scutere distribuţie pizza și altele.

Mai multe informații pot fi găsite pe www.tot-design.ro

Indiferent cu ce se ocupă firma ta, chiar dacă ai sau nu un agent de vânzări care să se deplaseze pe teren, ar fi păcat să irosești kilometri parcurși până la clienți sau furnizori fără să îți promovezi afacerea cu costuri foarte mici.

AVANTAJE ALE UNUI VEHICUL COLANTAT

#1 – Brand Awareness

Ai șanse mai mari să fii apelat de către client dacă aceștia sunt familiari sau conștienți de brandul tău. Oamenilor le place să aleagă ce cunosc. Pur și simplu conducând prin oraș, vei avea sute de ochi ațintite către brandului tău în fiecare zi, efectiv construindu-ți un brand awareness.

#2 – Construiește Încredere

Este recomandat ca întotdeauna să construiești încredere cu clienții tăi, fiindcă decizia clientului este un factor foarte important. Pur și simplu afișând informațiile companiei tale pe vehiculul tău, te ajută să demontrezi că ești serios și de încredere. O mașină bine colantată te va ajuta în fața clienților, astfel încât aceștia să prindă încredere în tine.

#3 – Creșterea Autorității

Când un străin îți vede mașina de lucru colantată, aproape întotdeauna își va asuma că știi mai multe ca el. Chiar dacă nu este cazul. Există șanse mai mari să îți respecte cunoștințele și să asculte ce ai de zis. Cu cât ai mai multă autoritate, cu atât poți influența mai mult pe alții. Să ai influență te ajută să vinzi și să te simți bine.

#4 – Reclamă Ieftină

Să îți colantezi mașina poate fi o modalitate ieftină să faci reclamă la un produs sau un serviciu anume. De cele mai multe ori afacerile își afișează pe mașină ofertă cu un produs sau serviciu, depinzând de profilul acesteia.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani