Orient Spedition – cea mai bună alegere în transport

1523
Transport agabaritic

Indiferent dacă trebuie să  transporți mărfurile la nivel național sau internațional, trebuie să alegi o companie de transport cu prețuri competitive, dar care să garanteze siguranță și o livrare rapidă. Pentru cineva cu puțină experiență în industrie, alegerea unei companii de transport de calitate poate deveni dificilă. Există un număr mare de lucruri pe care trebuie să le iei în considerare.

Mai jos sunt doar câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în vedere atunci când alegi o companie de transport. Este important să ții cont de aceste aspecte, astfel încât să poți obține o ofertă corectă și să fii sigur ca produsele tale ajung în siguranță la destinație.

Vehicule moderne

Unul dintre primele aspecte de care ar trebui să ții cont atunci când selectezi o companie de transport este cât de modernă este flota lor de vehicule. Camioanele cu tracțiune mare sunt împinse greu și au o viață foarte aspră, astfel încât un camion mai vechi este destul de nesigur. Acesta este motivul pentru care ar trebui să selectezi doar companii cu o flotă de vehicule modernă și bine întreținută.

Alături de fiabilitate este și problema siguranței. Aceasta include siguranța mărfurilor tale, a șoferului și a altor participanți la trafic. Camioanele mai noi sunt mult mai bine echipate cu dispozitive de siguranță și prin urmare, sunt mai puțin susceptibile să provoace probleme în trafic.

Licențe și acreditări

Pentru a conduce o companie de transport de marfă  este nevoie de mai mult decât o simplă licență de transport. Există o serie întreagă de organisme de autorizare și acreditare care se asigură că firmele de transport îndeplinesc un anumit standard minim. Este crucial ca orice companie de transport pe care o angajezi să aibă toate acreditările relevante. Aceste reglementări sunt concepute pentru a te proteja ca și client. Toți operatorii legitimi îți vor furniza cu plăcere orice dovadă de acreditare de care ai nevoie.

Program flexibil

Alegerea unei companii care menține un program regulat și flexibil este esențială. Cu cât o firmă are mai multe camioane, cu atât este mai flexibilă. Când lucrezi cu companii mici, o defecțiune de camion poate da peste cap tot traseul, ceea ce este dezastruos dacă te bazezi ca mărfurile tale să ajungă la destinație într-un anumit interval.

Atunci când alegi o companie transport marfă, ia în considerare acești factori. O astfel de companie care excelează în toate aspectele de mai sus este Orient, cu sediul în Rădăuți, județul Suceava.

Principalele domenii de activitate în care activează Orient sunt: transport marfă internațional și intern, transport agabaritic, închirieri macarale, service auto, import și distribuție piese de schimb pentru autoturisme și autocamioane.

În momentul de față, antreprenorul ocupă unul dintre cele mai bune locuri de pe piața transportului de mărfuri din nordul Moldovei. Numărul mare de curse efectuate în mod periodic și numărul de autocamioane deținute recomandă compania pe această poziție favorabilă.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani