Panourile solare de la Tomibena – o investiție inteligentă în asigurarea apei calde menajere

0
59
Panouri solare la oferta

Un panou solar este un sistem de energie solară care folosește soarele pentru a încălzi apa caldă menajeră. Datorită eficienței și fiabilității lor, panourile solare sunt utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.

Cantitatea de apă furnizată de aceste panouri solare depinde de mărimea sistemului și de necesarul de apă caldă. Sistemele tipice bine instalate asigură până la 60% din consumul de apă caldă timp de 12 luni. Apa poate fi încălzită pentru o gamă largă de utilizări, inclusiv pentru afaceri, pentru uz casnic și pentru uz industrial.

Aceste panouri sunt mult mai eficiente din punct de vedere al costurilor, deoarece necesită resurse naturale pentru încălzire, adică soare. Astfel, majoritatea consumatorilor sunt capabili să economisească sume importante pentru încălzirea apei.

Un alt avantaj major al utilizării acestor panouri este că ele sunt prietenoase cu mediul. Nu emit nici un fel de gaz otrăvitor în timp ce încălzesc apa, fiind destul de durabile.

Cu toate acestea, este necesară o întreținere corespunzătoare pentru a asigura funcționarea eficientă a încălzitoarelor. Esterecomandat ca un profesionist să instaleze panourile pe acoperiș.

Panorile solare prezintă o varietate de configurații și fiecare diferă în ceea ce privește design-ul, costul, performanța și nivelul de complexitate.

La compania Tomibena din Vicovul de Sus din județul Suceava poți găsi panoul solar de care ai nevoie pentru încălzirea apei. Poți alege din varietatea de panouri solare nepresurizate sau presurizate.

Panourile solare nepresurizate folosesc energia verde obținută cu costuri reduse, la un randament mare în exploatare. Un asemenea panou se poate dovedi în timp a fi o investiție inteligentă deoarece acesta furnizează 60-70 % din totalul de apă caldă menajeră anual fără a consuma alte resurse. Funcționarea sa se bazează pe circuitul natural al apei reci, care în urma încălzirii se ridică în rezervorul de acumulare.

Panourile solare nepresurizate disponibile în depozitul Tomibena au capacitatea de 150, 200 și 250 litri și au prețul cuprins între 1567 lei și 2350 lei.

Panourile solare presurizate se pot utiliza pe întreaga perioadă a anului, indiferent de temperatura de afară. Ele lucrează la presiunea rețelei fără a fi necesară montarea unei pompe sau a panoului la înălțime.

Tomibena comercializează panouri solare presurizate cu capacitatea de 122, 150 și 200 litri cu prețuri cuprinse între 2354 lei și 4282 lei.

Promoția lunii iulie și august a acestui an constă în:

  • Cei care fotografiază panoul solar montat pe casă, sau share pe pagina personală de Facebook cu link către www.tomibena.com, primesc CADOU 5 baxuri de 10 kg de brichete lemn.