Peleți și brichete din rumeguș cu livrare rapidă în județele Suceava și Botoșani

3659
Peleti rumegus

Acum, când sezonul rece bate la ușă, este momentul perfect de a achiziționa combustibilii necesari pentru următoarele luni. Atât peleții cât și brichetele din rumeguș prezintă o mare cerere în rândul proprietarilor de locuințe.

Un furnizor de încredere de la care se pot achiziționa aceste produse de încălzire este compania Agro Furaje IND care distribuie în județele Suceava și Botoșani peleți și bricheți de cea mai înaltă calitate.

Peleții și bricheții de la Agro Furaje  au o reputație foarte bună datorită calității și consistenței lor. Cu ajutorul lor, sistemul de încălzire, indiferent că e vorba de o sobă, de o centrală sau de un șemineu poate fi aprovizionat mai ușor și mai rentabil. Aceste produse reprezintă soluția ideală dacă sistemul de încălzire depinde de ele pentru a încălzi locuința.

Bricheții se comercializează la ambalaje de 10 kg iar peleții la ambalaje de 15 kg. O ofertă completă se poate cere prin intermediul formularului prezent pe site-ul web al companiei, www.agrofuraje.ro sau la numerele de telefon 0720 860 860 sau 0743 122 850.

Peleții din rumeguș sunt un combustibil solid ecologic, obținut din rumeguș compactat. Au mai multe avantaje față de combustibilii fosili: sunt mult mai economici, au un conținut de umiditate scăzut, o eficiență mare a combustiei, reduc indicele de poluare a aerului, economisesc spațiu de depozitare și sunt convenabili pentru transport.

Conform studiilor, peleții sunt cea mai eficientă  opțiune din punct de vedere al consumului de combustibil, cu cel mai mic impact asupra mediului înconjurător.

În ceea ce privește brichetele din rumeguș acestea oferă multe avantaje fiind o formă de combustibil alternativ și durabil pentru încălzire.

Furnizorii au observat că nevoia de brichete a crescut dramatic în ultimii ani. Există un motiv întemeiat pentru acest lucru deoarece brichetele sunt foarte eficiente. Ele produc cantități mai mici de cenușă și sulf în timpul arderii, produc mai multă căldură, dar nu emit substanțe chimice toxice.

Brichetele sunt ușor de depozitat, manipulat și transportat dintr-un loc în altul, sunt utile în multe aplicații din zona rezidențială, comercială și industrială, previn defrișarea și conservarea resurselor naturale iar conținutul scăzut de umiditate duce la o eficiență mai mare de ardere.

Pe lângă peleți bricheți, Agro Furaje IND distribuie în județele Suceava și Botoșani și alte tipuri de produse cum ar fi: furaje pentru animale, produse pet shop, făină de grâu, șroturi și tărâțe.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani