Producătorul de tablă tip țiglă metalică Rufster își consolidează poziția în Moldova

2110

Dacă îți dorești un sistem de acoperiș durabil, de calitate, cu aspect bogat, țigla metalică marca Rufster este soluția.

Rufster produce 4 tipuri de țiglă metalică disponibile în dferite variante de culori și finisaje.

4 tipuri de tabla tip tigla metalica acoperis Rufster

Pe lângă cele 4 tipuri de țiglă metalică, portofoliul Rufster se dezvoltă permanent cu articole de calitate. El cuprinde diverse modele de tablă tip țiglă metalică, tablă cutată și tablă click dar și alte materiale de construcție. Învelitorile se pretează tuturor gusturilor datorită varietății lor.

Rufster este marca cea mai căutată de pe piață la momentul actual pentru culorile mate și lucioase aflate în portofoliu. Produsele sunt originale, marcate din fabrică. Cu o vechime de peste un deceniu, maca Rufster a devenit o marcă prietenoasă, dedicată, practică, adaptabilă, activă și modernă.

Pentru un acoperiș uniform, comenzile se fac din același lot. Clienții pot asista la fabricarea produselor din comanda lor, compania asigurând trasparență totală.

producator tabla tip tigla metalica Moldova

Produsele Rufster sunt unice în România, cu Declarație de Origine pentru materia primă.

În ultimii ani, Rufster s-a extins tot mai mult în țară, dar cel mai mult în zona Moldovei prin sistemul său de distribuitori. În județul Suceava, principalul distribuitor este Olint Com SRL din Rădăuți, în județul Botoșani, Cobrad Construcții SRL și Quartz Impex SRL distribuie produsele Rufster cu succes.

Județul Iași are un număr mult mai mare de distribuitori, dintre care putem să-i enumerăm pe Eky Sam SRL, Eco Solution Invest SRL, Swedish Profile SRL, Syra Grup SRL, Viosand Tricotex SRL, Avin Petros SRL și Akoroof SRL.

În județul Neamț principalii distribuitori Rufster sunt: Decortab SRL, House Art SRL, IF Buraga Viorel, Grup CO Total SRL, Bavmax Solutions SRL, Roll Grup Invest SRL, Frivas Trans Construct SRL, Universal Shop SRL.

Crinelco Matcon SRL este singurul distribuitor de pe raza județului Bacău, Elevator Systems SRL este distribuitorul de pe raza județului Vrancea,  iar în Vaslui compania Naimad SRL distribuie produsele marca Rufster. Județul Galați este reprezentat de către Asim Trading SRL, Rufart Design SRL, MTC Construction SRL, Ralycom SRL.

fabrica rufster acoperisuri

După cum se poate vedea, Rufster și-a implementat un sistem de distribuție foarte bun în întreaga Moldovă și nu numai.

Mai multe detalii despre activitatea și produsele Rufster, se pot afla accesând site-ul web www.rufster.ro.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani