Tâmplăria din aluminiu de la INA Ferestre asigură protecția și confortul casei tale

1548
Tamplarie PVC Aluminiu

Planifici să îți schimbi tâmplăria pentru casa ta? Ferestrele și ușile din aluminiu devin o alegere din ce în ce mai populară pentru clădirile contemporane, atât din punct de vedere rezidențial, cât și comercial. În continuare, vom prezenta avantajele ferestrelor și ușilor din aluminiu.

  1. Performanță termică:

Ferestrele și ușile din aluminiu contribuie la o izolare fonică excelentă care respectă normele actuale de construcție. Eficiența performanței termice este comparativ mai mare decât cea a lemnului sau a PVC-ului. Un cadru care este fabricat din aluminiu performant este capabil să depășească standardele de eficiență energetică și poate îmbunătăți câștigul de căldură cu aproximativ 60%.

  1. Durabilitate și întreținere scăzută:

Ferestrele și ușile din aluminiu sunt robuste și nu necesită întreținere datorită proprietății lor rezistente la coroziune. De asemenea sunt rezistente la intemperii într-o serie de condiții dure de mediu. Spre deosebire de multe alte ferestre și uși, acestea nu se vor umfla, nu vor crăpa, nu se vor dezlipi de-a lungul timpului, având o durată de viață extinsă.

  1. Accesibilitate:

Comparativ cu alte opțiuni de tâmplărie, ramele din aluminiu sunt semnificativ mai ieftine. Oferă o soluție puternică dar și una economică pentru orice aspect intern și comercial. Aluminiul este de 3 ori mai puternic decât PVC-ul și de 4 ori mai puternic decât lemnul. Astfel, aluminiul este o opțiune ideală și rentabilă pentru ferestre și uși.

  1. Flexibilitatea proiectării:

Aluminiul oferă flexibilitate nelimitată de design. Rezistența și flexibilitatea metalului îi permite să fabrice orice produs în conformitate cu specificațiile clienților. Oferă o gamă interminabilă de opțiuni de finisaje și culori.

  1. Finisaje:

Ferestrele și ușile din aluminiu sunt disponibile într-o gamă largă de finisaje, ceea ce asigură o potrivire perfectă cu orice tip de decor și nu necesită revopsire.

  1. Reciclare:

Aluminiul este un material durabil pentru mediu, oferă una dintre cele mai mari rate de reciclare în comparație cu orice alt metal. Procesul de reciclare al aluminiului necesită doar cinci procente din energia inițială. Această proprietate inerentă îl diferențiază de alte materiale.

Luând în seamă aceste beneficii, instalarea de ferestre și uși din aluminiu va face casa să pară mai frumoasă și desigur, va economisi bani la facturi pe termen lung.

Găsești tâmplărie din aluminiu Suceava la INA Ferestre, o companie de top din județ care furnizează tâmplăria de care ai nevoie.

Poți alege tâmplărie cu două sau cu trei camere, cu sau fără barieră termică sau cu coeficient termic redus la profile cu barieră termică.

Tâmplăria furnizată de INA Ferestre este rezistentă în timp, asigură stabilitate, protecție și confort. Dimensiunile la care se poate executa sunt printre cele mai generoase grație rezistenței sale.

Vizitează site-ul companiei www.inaferestre.ro pentru a afla mai multe detalii despre acest tip de tâmplărie și despre acest furnizor serios de pe raza Sucevei.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani