Toaleta inteligentă 2 în 1 îmbunătățește igiena și confortul

1729
WC-Inteligent-2-in-1

Toaletele inteligente au parcurs un drum lung pe parcursul timpului și nu se mai adresează doar celor bogați și faimoși. Aceste sisteme de curățare unice oferă o mulțime de avantaje pentru sănătate și pentru igienă, putându-se folosi cu ușurință.

Toaletele inteligente combină funcția de WC cu cea de bideu. În plus, au caracteristici excepționale, cum ar fi: colac încălzit, funcție dezodorizare, funcție de hidromasaj, comenzi digitale, senzor de prezență, temperatură reglabilă a apei, etc.

Apa este cunoscută sub numele de solvent universal, ceea ce înseamnă că este mult mai eficientă pentru curățarea pielii în comparație cu hârtia igienică.

Pentru cei cu hemoroizi sau alte sensibilități, hârtia igienică poate fi adesea mult prea dură la contact. Pentru proaspetele mămici care se recuperează după naștere, o asemenea toaletă este o modalitate excelentă de a grăbi procesul de vindecare al organismului. În plus, un procent mare de oameni suferă de sensibilități și alergii ale pielii, care pot fi atenuate prin utilizarea unei toalete 2 în 1.

Igiena personală este importantă, dar poate fi greu de susținut la bătrânețe. Limitările fizice cauzate de deteriorarea musculară și reducerea flexibilității sunt destul de frecvente. Persoanele în vârstă pot suferi de artrită, scăderea densității osoase și pielea ridată, ceea ce face dificilă curățarea după utilizarea băii. Toaletele inteligente sunt excelente pentru persoanele în vârstă, în special pentru cele din structuri paleative și instituții spitalicești, entități publice și private, cabinete medicale și pentru cele care sunt îngrijite la domiciliu.

Toaletele inteligente sunt disponibile în mai multe stiluri moderne și dimensiuni. Unele sunt destinate designului, în timp ce altele sunt destinate utilizării practice.

O variantă modernă și funcțională de toaletă inteligentă este toaleta 2 în 1 Relax Regal, care oferă economie de spațiu și îmbunătățește igiena și confortul.

Principalele caracteristici ale acestui produs revoluționar sunt:

  • Comenzi digitale, acționate prin telecomandă wireless, prevăzută cu un sistem de fixare pe perete
  • Temperatura apei este constantă pe toată durata spălării și este reglabilă
  • Presiunea apei este și ea reglabilă
  • Colac încălzit
  • Pompă de aer ce realizează un jet de apă aerată pentru o spălare mai eficientă
  • Funcție de hidromasaj
  • Funcție de odorizare
  • Uscare la jet de aer cu temperatură reglabilă
  • Senzor de prezență
  • Capac și șezut hidraulic care asigură o cădere lină fără șocuri

Relax Regal dispune de o rețea de colaboratori și consilieri pe plan local în majoritatea județelor țării. Se încheie contracte de mentenanță pliate pe nevoile specifice, se asigură service prompt în garanție și postgaranție iar perioada de garanție a produselor se poate extinde până la o perioadă de 3 ani în baza contractului de mentenanță.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani