Toamna este un sezon minunat în staţiunea Slănic Moldova

706
Toamna este un sezon minunat în staţiunea Slănic Moldova

Stațiunea Slănic Moldova este alegerea perfectă pentru petrecerea unei mini-vacanţe de 3-4 zile la munte. Este o zonă foarte liniștită, în care domnește o atmosferă relaxantă, iar poziţionarea în mijlocul pădurilor montane asigură un cadru feeric pentru admirarea culorilor specifice toamnei.

Slănic Moldova este soluția ideală pentru a petrece un sejur confortabil și relaxant toamna aceasta. În această stațiune montană de renume sunt o mulțime de unități de cazare construite în mijlocul naturii, locul perfect pentru a petrece câteva nopți. Atmosfera de aici este odihnitoare, aerul este curat și există o mulțime de activități de petrecere a timpului liber, cu tratamente balneo sau vizite la obiectivele turistice.

Printre numeroasele tipuri de hoteluri, se numără hotelul de tip boutique. Acesta din urmă nu este o cazare obișnuită de vacanță. Cel mai adesea se prezintă sub forma unei clădiri vechi, cu un stil tipic și cu adevărat autentic; se caracterizează prin arhitectura tradițională și se află în general într-un cadru de excepție, în mijlocul unui mediu original, de exemplu, la marginea unui lac, într-o stațiune de pe litoral, la poalele unui munte cu peisaje grandioase sau chiar în centrul unei zone turistice bogate în monumente istorice.

Un hotel trebuie neapărat să reflecte specificul regiunii în care se află, de aceea oferă o alternativă completă călătorului în timpul vacanței sale. Decorarea spațiilor, mobilierul precum și natura serviciilor au un caracter foarte specific care creează o atmosferă intimă și confortabilă.

Hotel Moldavia Slanic Moldova

Un hotel fermecător care oferă clienților un cadru unic pentru ca aceștia să se bucure de un sejur de neuitat este Hotel Moldavia, o unitate de cazare nou deschisă în stațiunea Slănic Moldova.

Hotelul are o capacitate de cazare de 27 de camere și 2 apartamente iar la momentul actual reprezintă cea mai bună opțiune de cazare in Slănic Moldova. Bucură-te de toate serviciile, condițiile și confortul unui hotel modern și fermecător, cu dotări noi și complete, cazându-te alături de cei dragi la Hotel Moldavia!

Cu arhitectura sa elegantă, un decor minimalist contemporan și o atmosferă caldă, Hotel Moldavia este un hotel fermecător, cu adevărat seducător! Luminos, curat și confortabil, cu nuanțe lemnoase, este locul perfect pentru cei cărora le place să scape de atmosfera stresantă a orașului. Ferestrele sale oferă vederi splendide ale peisajelor montane.

Restaurant Slanic Moldova

Restaurantul propriu cu terasă oferă turiştilor un meniu à la carte diversificat şi o privelişte panoramică asupra întregii zone.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani