Trofee personalizate la cele mai competitive prețuri

1974
Trofee personalizate

Premiile pentru performanțe pot avea forma unei cupe, a unei medalii, a unor trofee, a unor plachete sau a unor figurine. În cele mai multe cazuri, trofeele și premiile sunt inscripționate cu numele destinatarului, anul și tipul de realizare.

Oamenilor le place să primească trofee nu doar pentru că trofeul are o anumită valoare ci din cauză că trofeele reprezintă succesul.

Premiile sunt suveniruri ale victoriilor. Cele mai comune trofee sunt acordate pentru realizările sportive. Un trofeu este un obiect de mare admirație și idolizare. Indiferent de evenimentul câștigat, un trofeu este mult râvnit.

Multe persoane și organizații afișează cu mândrie trofeele câștigate de-a lungul anilor.

Dacă ai nevoie de trofee personalizate pentru a fi dăruite, indiferent că dorești să fie din cristal, metal, acryl, sticlă sau din lemn, poți comanda oricând cu încredere  din magazinul online Cupe-Medalii.ro.

Trofeele personalizate comercializate de Infinity Trophy prin intermediul acestui magazin online au drept simbol recunoașterea meritelor de-a lungul anilor și sunt oferite pentru rezultate excepționale.

Cristalul, acrylul, sticla, lemnul, ceramica, metalul sunt cu grijă selectate și combinate și contribuie la crearea unui ansamblu unic, impresionant.

Trăsăturile de bază ale trofeelor personalizate sunt reprezentate de cod, dimensiune, materiale. Ele pot fi personalizate prin intermediul gravurii, inscripționării dar și prin alte modalități în funcție de preferințele clientului.

Trofeele se pot achiziționa la prețuri începând cu 16.32 lei, preț valabil pentru trofeul din lemn WT 163, cu dimensiunea de 14×10 cm. Acest preț nu include însă și personalizarea.

Cupe-Medalii.ro este un lider în comercializarea de trofee și alte premii, oferind produse de o calitate superioară la un preț accesibil și corect. Toate produsele au un design inovativ, cu ajutorul căruia atrag atenția câștigătorilor.

Pe lângă gama complexă de trofee, clienții pot alege cupe sportive, medalii, accesorii medalii, plachete, figurine-statuete, obiecte turnate și obiecte promoționale precum fanioane, brichete și pixuri personalizate.

Toate comenzile sunt onorate la termenul promis cu ajutorul firmei de curierat Urgent Cargus iar firma Infinity Trophy Trading SRL garantează cele mai competitive prețuri de pe piață.

Comenzile a căror valoare depășește suma de 500 lei au livrarea gratuită, dar acest lucru se realizează doar în momentul în care plata se face prin sistem ramburs sau la primirea dovezii plății prin ordin de plată.

Indiferent de ce tip de trofeu cauți să comanzi, cu siguranță vei găsi unul potrivit în magazinul online Cupe-Medalii.ro. Tot ceea ce trebuie să faci este să determini care din ele va funcționa cel mai bine pe baza nevoilor tale.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani