Vulcanizarea benzilor din cauciuc este specializarea celor de la Ozanalatex

1642
Benzi Transportoare din Cauciuc

Un sistem de benzi transportoare este o componentă esențială în orice fabrică de producție. Benzile transportoare permit o mișcare automatizată și eficientă a materialelor și a produselor, care altfel ar trebui să fie transportate manual.

Atunci când este instalat un sistem de benzi rulante, accidentele scad, deoarece este mai puțin probabil ca lucrătorii să se rănească prin mutarea produselor sau a încărcăturilor grele. În consecință, deteriorările produselor sunt mult mai mici, iar fabricile, în general, devin mai productive, deoarece sarcinile sunt efectuate mai eficient și mai rapid.

Utilizarea motoarelor și a elementelor active cu o eficiență energetică mai mare, adaptarea vitezelor și a capacităților liniei la fluxul real al produselor, manipularea cât mai ușoară a produsului, adăugarea elementelor care sporesc siguranța personală sau altele care permit măsurarea și controlul fluxului de produse în detaliu, toate acestea sunt posibile măsuri de creștere a productivității.

O serie de factori trebuie luați în considerare la alegerea benzilor transportoare. Mărimea și greutatea materialelor sau produselor care trebuie transmise, distanța de acoperire, designul mișcării și particularitățile sale precum înălțimea, vârfurile, cât de ușor trebuie manevrate unele produse, fluxul necesar de materiale, măsurile de siguranță pentru oameni sunt doar câteva dintre aspectele care trebuie luate în considerare.

Totuși, chiar și cele mai bune benzi transportoare sunt predispuse la uzură de-a lungul anilor, ceea ce poate duce la probleme tehnice și operaționale destul de mari. O abordare proactivă în ceea ce privește întreținerea și prevenirea acestor daune este vitală pentru orice companie care dorește să-și maximizeze productivitatea.

Compania Ozanalatex din Târgu Neamț este specializată în vulcanizarea benzilor din cauciuc dar și în producerea lor. Din cadrul serviciilor de vulcanizare fac parte: îmbinări și reparații benzi din cauciuc prin vulcanizare la punctul de lucru al clientului și intermedierea și comercializarea altor articole tehnice din cauciuc.

Atâta timp cât benzile transportoare joacă un rol esențial în operarea zilnică a multor companii industriale, chiar și cea mai minoră problemă poate avea un efect semnificativ asupra eficienței și productivității. Din această cauză este necesară abordarea unei companii specializate în vulcanizarea benzilor rulante.

Benzile transportoare produse de către Ozanalatex sunt benzi cu lățimea de 300, 400, 500, 550… maxim 1400 mm, cu grosimea de 4, 5, 6… maxim 18 mm, cu un număr de inserții de 2, 3, 4, 5, 6 inserții și cu tipul inserțiilor Ep100, Ep125, Ep160, Ep200, Ep250, Ep315.

Benzile de cauciuc Ozanalatex sunt pentru uz general cu inserție textilă și cu racleți și velcantă.

Află mai multe detalii despre serviciile de vulcanizare a benzilor rulante prestate de Ozanalatex accesând pagina web www.ozanalatex.ro/Servicii.html și despre benzile transportoare comercializate accesând site-ul web www.ozanalatex.ro/Benzi-transportoare.html

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani