5 hobby-uri pe care trebuie să le încerci în 2022

1051
5 hobby-uri pe care trebuie să le încerci în 2022

Noul an începe, de obicei, prin crearea unei liste cu rezoluții pe care vrem să le îndeplinim, cu lucruri noi pe care trebuie să le încercăm și cu promisiunea că vom avea mai multă grijă de noi. Pentru acest început de 2022 îți propunem o listă cu 5 hobby-uri pe care trebuie să le încerci.

  • Astronomia și astrologia

În perioada pandemică, oamenii au găsit un interes mai mare în astronomie și astrologie, în puterea magică a citirii cărților de tarot și, astfel, în descoperirea sinelui dintr-o altă perspectivă față de ceea ce spune psihologia și lucrările de dezvoltare personală. Învățând despre astronomie, constelații, mișcări ale stelelor, cicluri de viață ale entităților cerești și alte aspecte, devine mult mai ușor să înțelegi cum aceste lucruri influențează sau afectează la un anumit nivel energetic viața de pe Pământ.

  • Îngrijirea plantelor/ Florăria

Din ce în ce mai multă lume intră în lumea florilor și plantelor, probabil din două motive principale. În primul rând, îngrijirea plantelor și florilor este o activitate terapeutică prin care poți să înveți despre responsabilitate și comuniunea cu natura. În al doilea rând, plantele și florile sunt obiecte decorative pentru o încăpere, creând o atmosferă primitoare, călduroasă și luminoasă. Astăzi, avem acces la o multitudine de tipuri de plante și flori care se potrivesc în orice tip de spațiu dintr-o locuință și care rezistă foarte bine la umezeală sau la un nivel uscat de aer.

Mai mult, dacă te consideri o persoană creativă, poți să alegi diferite coșuri pentru aranjamentele florale și plante, astfel încât să le oferi un aspect mai rustic sau mai elegant, în funcție de preferințe.

  • Trasul cu arcul

Să înveți să tragi cu arcul poate fi o experiență satisfăcătoare pentru dezvoltarea personală pe care vrei să o atingi în anul 2022 datorită faptului că această activitate îmbină atât forța mentală, cât și forța fizică. Pasionații spun că trasul cu arcul reprezintă o formă de meditație profundă prin care te menții și din punct de vedere fizic.

Majoritatea orașelor au un centru destinat acestui sport – tirul cu arcul – și este bine să urmezi cursuri specializate pentru a preveni accidentele, dar și pentru a învăța cele mai bune strategii și tehnici de tras cu arcul.

  • Drumeții

Drumețiile sunt probabil calea cea mai ușoară de a scăpa de stresul din timpul săptămânii acumulat din cauza activităților de rutină. Este o modalitate excelentă care îți oferă posibilitatea să te bucuri de priveliști frumoase, liniște și de o conexiune profundă cu tine însuți.

Tot ce îți trebuie ca să începi drumeția este să-ți planifici traseul și să-ți iei o pereche de bocanci buni de hiking!

  • Crearea unui podcast

Nu ai cum să dai greș prin crearea unui podcast, mai ales dacă ai un subiect de care ești pasionat și despre care vorbești cu plăcere în orice context social. Prin găzduirea unui podcast, ai ocazia să întâlnești persoane care împărtășesc aceleași pasiuni cu ale tale, care vin cu idei noi și care te vor ajuta să-ți lărgești perspectivele!

Hobby-urile reprezintă activități prin care oamenii au ocazia să se descopere pe ei înșiși și să descopere lumea care îi înconjoară. Așa că, a venit timpul să încerci unul dintre cele 5 hobby-uri menționate anterior pentru un 2022 mai interesant.