Uși din lemn stratificat calitate superioară de la Dingo Trans

4533
Usi-de-exterior-lemn-stratificat

Nu există nici o îndoială în legătură cu faptul că ușile din lemn de exterior sporesc pur și simplu frumusețea casei și multe persoane doresc să instaleze uși din lemn masiv, care să fie de cea mai bună calitate.

Ușa perfectă din lemn este cea care nu doar arată elegant și atractiv, ci cea care încorporează aspectul durabilității și al rezistenței. Cu toate acestea, există multe persoane care nu cunosc avantajele deținerii unei uși din lemn.

Multe persoane preferă ușile din lemn datorită aspectului, designului, clasei și frumuseții lor. Acestea sunt rezistente, stabile și de lungă durată. Ușile metalice și alte tipuri de uși nu au atât de multă rezistență în comparație cu ușile din lemn.

Rezistând vremii severe, capabile să se confrunte cu situații extreme de mediu, ușile din lemn reușesc de cele mai multe ori să îndeplinească nevoile unui individ. Lemnul este considerat cel mai bun izolator care permite căminului să rămână cald iarna și rece vara.

Pe parcursul timpului s-au realizat progrese tehnologice maxime, ceea ce face ca ușile din lemn să fie în topul preferințelor arhitecților, designerilor și a oamenilor de rând. Partea de fabricație și producție a acestor uși din lemn de exterior utilizează echipamente de înaltă tehnologie care permit producătorilor să aducă mai multă unicitate în designul și calitatea ușilor din lemn.

Producătorul de uși din lemn de exterior și de interior Dingotrans din județul Bacău execută la comandă uși din lemn stratificat pentru clienții săi.

În atelierul fabricii nu se produc doar uși ci și tâmplărie termopan din lemn stratificat, glafuri de ferestre, scări interioare, balcoane din lemn.

Dingotrans produce uși de exterior din lemn stratificat de molid sau stejar, cu secțiunea de 68×115, cu dublă traversă inferioară. Producătorul folosește cheder dublu pentru etanșare și feronerie germană Roto Doorsafe, cu sistem de închidere în 5 puncte și yală cilindru cu 3 chei. Pentru o mai bună rezistență în timp și pentru trafic intens se folosește un prag exterior din aluminiu.

Dingotrans poate produce tâmplărie de exterior în diferite grosimi, 68/78/92 mm, ultimele 2 putându-se echipa cu sticlă tripan.

Finisajele acestor uși pot fi impregnante pe bază de apă, în diverse culori conform paletarului, grund pe bază de apă sau lac final tot pe bază de apă, toate acestea asigurându-i produsului protecție maximă la factorii externi.

Pachetul de geam termopan folosit are o sticlă de calitate superioară, de 4x16x4, putând fi executat în diferite mărimi și forme.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani