DZM Group – Partenerul tău de încredere în furnizarea de piese de schimb pentru camioane

2237
banner-DZM-Group

De cele mai multe ori, înlocuirea oricărei piese de camion majore sau minore este o sarcină copleșitoare pentru toți proprietarii de camioane. Motivul este unul simplu și anume că prețurile pieselor de camion originale sau noi sunt foarte mari. În plus, de obicei, proprietarul va trebui să suporte costul manoperei pentru a înlocui piesele uzate cu altele noi.

Din păcate, pentru a menține vehiculul comercial pe drumuri, proprietarul nu poate evita repararea acestuia. De buna funcționare a vehiculului comercial depind multe componente importante precum sistemul de transmisie, motoarele, sistemul de frânare, bateriile etc.

Cu toate acestea, există piese de camion provenite din dezmembrări disponibile pe piața auto, care pot înlocui foarte bine piesele auto noi. Vestea bună este că, atunci când se achiziționează piese camioane uzate, nu se fac compromisuri de la calitate.

Un furnizor important de piese auto camioane second-hand este Atelierul de Dezmembrări Auto DZM Group din Dărmănești, județul Suceava. Acesta dezmembrează și comercializează piese de schimb pentru camioane marca DAF și MAN.

Principalele avantaje ale achiziționării de piese sau componente provenite din dezmembrări camioane de la DZM Group Dărmănești ar putea fi:

Disponibilitate ușoară a pieselor necesare

În general, performanța unui vehicul comercial depinde în mare măsură de calitatea pieselor montate în el. Deci, dacă dorești o bună funcționare a vehiculul poți alege cu încredere piese de schimb de aici piese precum motoare, cutii de viteze, lumini, baterii, compresoare etc. La DZM Group se poate găsi o mare varietate de piese de camion pentru mărcile DAF și MAN, compania având un inventar bogat de piese de schimb și accesorii.

Soluție rentabilă

Aceasta este în mod evident cel mai bun avantaj al achiziționării de piese de schimb pentru camioane second-hand de la acest furnizor deoarece componentele sunt disponibile la prețuri rezonabile în comparație cu piesele originale ale vehiculului. Prin urmare, se pot obține piese de înaltă calitate, economisind și o sumă semnificativă de bani.

Fără restricții geografice

Chiar dacă nu locuiești în raza județul Suceava și întâmpini probleme în găsirea piesei auto necesare în locația ta, atunci poți consulta site-ul web al atelierului www.dezmembraridarmanesti.ro și poți achiziționa ce te interesează online, la doar un click distanță.

Soluție ecologică

Adesea piesele vechi de vehicule grele care sunt uzate sfârșesc să se putrezească în depozitele de deșeuri sau parcele deschise, ceea ce este foarte nociv pentru mediul înconjurător. Poți însă proteja mediul de aceste deșeuri suplimentare, cumpărând piese auto de schimb de la DZM Group.

Garanție

Toate produsele vândute beneficiază de o perioadă de garanție, astfel încât, clienții să  nu aibă parte de surprize neplăcute.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani