Intră în lumea covoarelor online CarpetHouse şi vei găsi ceea ce cauţi

2346
magazin online covoare CarpetHouse

Magazinul online de covoare CarpetHouse este cel mai mare magazin fizic de covoare din Moldova, deschis în incinta complexului comercial Iulius Mall Suceava, lângă JYSK. Aici găsiţi permanent pe stoc cea mai diversificată ofertă ce include 22 de colecţii realizate din 4 compoziţii diferite, 19 modele de covoare de lână, 7 modele din poliester, 54 modele din acril şi 65 modele din polipropilenă. Dacă eşti în căutarea covoarelor pentru locuinţa ta, merită să faci o vizită showroom-ului CarpetHouse din Suceava pentru a te convinge de calitatea covoarelor vândute.

Toate covoarele din magazinul fizic pot fi achiziţionate şi din magazinul online www.carpethouse.ro, deoarece se asigură transport prin curierat în toată ţara, GRATUIT pentru comenzile în valoare de peste 500 de lei.

Poţi urmări pagina de Facebook www.facebook.com/carpethouseSuceava/ pentru a fi la curent cu promoţiile, din când în când apar REDUCERI SEMNIFICATIVE DE PREŢURI. Clienţii mulţumiţi trimit pe Facebook poze cu covoarele achiziţionate şi îţi poţi face mai uşor o impresie despre cum arată covorul într-un ambient sau altul.

Urmează o galerie foto cu câteva fotografii veritabile trimise de clienţii CarpetHouse cu unele din cele mai populare modele de covoare pe care le-au achiziţionat.

Data viitoare când vizitezi Iulius Mall Suceava nu uita să intri şi pe la CarpetHouse.