Aerisește-ți baia cu ventilatorul de baie Elicent

1424
Ventilator-Elicent

Ai observat că oricât ai încerca să aerisești baia, problema cu umiditatea încă persistă? Te-ai săturat să tot stai cu geamul deschis întreaga iarnă și în continuare să ai probleme cu mucegaiul în baie? Ei bine, poți să te bucuri de o baie perfect aerisită folosind un ventilator baie Elicent.

Ce reprezintă Elicent?

Dacă brand-ul Elicent nu îți spune mare lucru, trebuie să știi că este unul dintre cele mai renumite și cu o lungă tradiție în crearea de aparate pentru ventilație la nivel european și la nivel mondial. Elicent este o firmă italiană aparținând unui grup german, și anume Maico Holding, care este lider mondial în industria ventilației. Datorită deceniilor în care tehnicienii Elicent au lucrat pentru crearea celor mai bune aparate de ventilație, astăzi poți să beneficiezi de ultimele inovații în domeniu și de un design modern și elegant.

Descoperă funcțiile unui ventilator baie Elicent

Pentru că Elicent reprezintă garanția calității în domeniul aparatelor de ventilare a aerului, te invităm să descoperi funcțiile oferite de un ventilator baie Elicent. În primul rând, un astfel de ventilator poate fi montat atât pe tavan, cât și pe perete. Odată montat, un ventilator baie Elicent reușește să aerisească foarte repede orice baie datorită debitului mare de aer pe care îl poate rula, iar acest lucru îl face consumând foarte puțină energie electrică și într-un mod foarte silențios. Funcția de pornire/oprire se poate declanșa de la un întrerupător. Mergând mai departe, trebuie spus că funcția antiretur este foarte utilă pentru a te asigura că în baie nu vor intra corpuri străine din exterior și că aerul din exterior nu are pe unde să intre. Fiind vorba de baie, un ventilator baie Elicent beneficiază de protecție împotriva jeturilor de apă.

Intax.ro este distribuitor Elicent în România

Cine nu și-ar dori un ventilator pentru baie care să fie extrem de eficient, foarte silențios și care să consume puțin? Ei bine, dacă ești gata pentru pasul următor trebuie să știi unde poți găsi ventilatoare pentru baie produse de Elicent. Este vorba despre magazinul online Intax.ro. Intră acum pe Intax.ro pentru a alege modelul de ventilator baie Elicent care ți se potrivește. Vei găsi acolo numeroase modele de astfel de ventilatoare. Analizează caracteristicile fiecărui model de ventilator de la Elicent și apoi optează pentru acel model care răspunde nevoilor tale. Indiferent în ce parte a țării te-ai afla, trebuie să știi că Intax.ro are parteneri în mai toate orașele importante din România și tot ceea ce trebuie să faci este să găsești cel mai apropiat magazin.

Intax.ro comercializează cele mai de calitate produse din industria ventilației.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani