Ai grijă de sănătatea și de siguranța ta de la locul de muncă cu ajutorul unui echipament de protecție

1786
Echipamente de protectie

Echipamentul de protecție personală este o formă de apărare a lucrătorului împotriva vătămărilor și a morții, atunci când eliminarea pericolelor de la locul de muncă nu este posibilă.

Un furnizor de încredere, flexibil și competent poate asigura în multe domenii echipamentul de protecție potrivit. Prin intermediul magazinului său online, acesta oferă produse de înaltă calitate care au ca obiectiv comun, zero accidente la locul de muncă.

Produsele sunt întotdeauna disponibile pentru a sprijini siguranța la muncă a celor interesați. Accidentele și bolile profesionale au un impact direct și indirect asupra costurilor și productivității companiilor și asupra bunăstării angajaților. Din această cauză este important să se investească în îmbunătățirea securității muncii prin acordarea acestor echipamente de protecție. Nu doar persoanele juridice investesc în aceste soluții ci și persoanele fizice care pun sănătatea și integritatea fizică mai presus de orice.

Gama variată de produse îndeplinește cerințele și contribuie la asigurarea siguranței la locul de muncă. Ele sunt importate din comunitatea europeană, sunt conforme cu cerințele de securitate și sănătate ale Directivei Europene 89/686/CEE.

Produsele se comercializează atât pe teritoriul României cât și în străinătate în toată comunitatea europeană. Articolele beneficiază de un sistem convenabil de restituiri și reclamații.

Online poți găsi următoarele tipuri de echipamente de protecție:

  • Îmbrăcăminte: îmbrăcăminte de lucru, îmbrăcăminte albă, îmbrăcăminte reflectorizantă, îmbrăcăminte de ploaie, îmbrăcăminte de unică folosință, îmbrăcăminte de protecție specială, îmbrăminte de iarnă, jachete, tricouri, veste, șepci, pălării, etc.
  • Încălțăminte: cizme, bocanci de protecție, sandale de protecție, galoși, papuci, ghete pe gleznă,  ghete înalte, încălțăminte albă, accesorii, etc.
  • Mănuși de protecție: mănuși impregnate, mănuși de unică folosință, mănuși speciale, mănuși antichimice, mănuși electroizolante, mănuși pentru temperaturi scăzute, etc.
  • Căști: căști de protecție, accesorii.
  • Protecția ochilor: ochelari, ochelari de protecție, viziere de protecție, ochelari sudor,
  • Protecția urechilor: antifoane interne, antifoane externe, dispozitive electronice de protecție, etc.
  • Protecția respirației: filtre, semimăști, măști integrale, accesorii și consumabile, etc.
  • Lucru la înălțime: centuri complexe, frânghii, carabine, opritoare de cădere, etc.
  • Echipamente complete: antichimice, pentru pompieri, pentru forestieri, pentru temperaturi ridicate.

Consultă oferta de produse și alege cele mai bune echipamente de protecție pentru tine și pentru angajații tăi pentru că sănătatea și viața voastră este cea mai importantă din toate punctele de vedere.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani