Se apropie Ziua României – Bucovina te aşteaptă să petreci cum se cuvine

447
Se apropie Ziua României - Bucovina te aşteaptă să petreci cum se cuvine

De Sf. Andrei și 1 Decembrie înviem împreună istoria și tradiția românească, cu bucate tradiționale, ciolan cu fasole, ceaun tradițional, muzică live și voie bună, într-un cadru natural, în inima Bucovinei”, spun organizatorii evenimentului care va avea loc în frumosul cadru natural de la poalele Rarăului.

Deschis recent, Complex Turistic Constantin Bucovina oferă un ambient ideal atât pentru cazarea turiștilor dornici să se bucure de concediu, cât și pentru organizarea de conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale, punând la dispoziție 27 de camere de tip „Double standard”, „Double Deluxe”, „Business”, „Double Premium King” și „Double Premium Queen”.

Toți cei care doresc să se bucure de minivacanța de Sf. Andrei – 1 Decembrie, care se apropie cu pași repezi, sunt așteptați la Complex Turistic Constantin, una dintre cele mai noi unități de cazare și de petrecere a timpului liber din Bucovina.

Secretul unei vacanțe reușite constă atât în alegerea destinației, cât și a locației de cazare și petrecere a timpului liber. Tocmai de aceea, noul complex turistic Constantin deschis în Câmpulung Moldovenesc, la poalele masivului Rarău, una dintre principalele atracții ale Bucovinei, este o alegere potrivită indiferent de anotimp.

Bucovina este o destinaţie de vacanţă aflată în topul preferinţelor românilor, iar Câmpulung Moldovenesc este una dintre localităţile care oferă foarte multe variante interesante de petrecere a timpului liber. Numărul mare de turişti veniţi în zonă reprezintă oportunităţi pentru investiţii în domeniul HoReCa, în fiecare an inaugurându-se noi unităţi de cazare în Bucovina, agrement şi restaurante.

Situat într-o zonă de o frumusețe aparte, cu o bogată istorie și încărcătură spirituală, în cadrul unei comunități care a reușit să îmbine modernismul cu păstrarea tradițiilor, complexul turistic Constantin Bucovina oferă un ambient ideal atât pentru cazarea turiștilor dornici să se bucure de concediu, cât și pentru organizarea de conferințe, simpozioane, întâlniri de afaceri sau reuniuni culturale.

27 de camere de tip Double standard, Double Deluxe, Business, Double Premium King și Double Premium Queen sunt proiectate pentru a le oferi oaspeților tot confortul de cazare şi relaxare fără nicio grijă, astfel încât aceștia să se bucure de aer curat, munte impunător, preparate tradiţionale, somn odihnitor şi cer înstelat.

Turiştii dornici de relaxare au la dispoziţie foișoare rustice, în vreme ce pentru copiii plini de energie este amenajat un spațiu de joacă special.

În sezonul cald, după o vizită la obiectivele turistice din zonă, oaspeții se pot relaxa și pe terasa hotelului Constantin, care a fost concepută în stil ultramodern, futurist, cu elemente decorative special create pentru un ambient primitor.

Bucovina

Localizare strategică

Amplasarea Complexului Turistic Constantin în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, aproape de artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinații turistice din zonă, cum ar fi Codrii Seculari,  Pietrele Doamnei, Transrarăul şi priveliștile uimitoare de pe Rarău, Muzeul Lemnului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, dar și o mulțime de biserici și mănăstiri unice (Voroneţ, Suceviţa, Moldoviţa, Putna), cu picturi murale renumite, unele dintre acestea aparținând patrimoniul național și UNESCO.

Panoramica încântătoare ce surprinde imagini feerice și monumente istorice este atuul principal care îl poziționează în rândul preferințelor turiștilor de vacanțe cultural-istorice.

Bucovina este foarte apreciată deoarece aici s-au conservat tradiţiile, obiceiurile şi stilul arhitectural, tradiția se împletește cu modernitatea, oferind oaspeților un echilibru perfect între confortul contemporan și autenticitatea locală.

camere

Camere moderne, confortabile

Înconjurat de culmile împădurite ale Bucovinei, Complexul Turistic Constantin este un sanctuar de relaxare și rafinament, în inima frumosului oraș turistic Câmpulung Moldovenesc.

Acesta este un loc în care să uiți de stresul zilnic, de griji și de agitația marilor orașe, unde vii pentru a te „încărca” energetic.

Fiecare cameră a complexului este concepută pentru a satisface exigenţele diverse ale oaspeților: de la intimitatea Camerei Double Standard și eleganța Camerei Double Queen, până la luxul incontestabil al Camerei Double Deluxe și funcționalitatea Camerei Business.

Peisajele mirifice care înconjoară complexul servesc ca fundal pentru dulci momente de relaxare, iar facilitățile de top, combinate cu serviciile de calitate, personalizate, garantează o ședere memorabilă.

Tocmai de aceea Complexul Turistic Constantin este nu doar o destinație, ci o experiență în sine, un loc unde facilitățile oferite, natura, cultura și oamenii contribuie la crearea unor amintiri de neuitat.

camere

Sunt disponibile o gamă variată de spații de cazare:

  • Camera Double Standard dispune de un pat matrimonial, ideal pentru călătorii în doi, indiferent că sunt familie sau prieteni. Ambianța este caldă și primitoare, cu toate facilitățile esențiale de care oaspeții au nevoie pentru o ședere plăcută în inima Bucovinei, acestea fiind un refugiu confortabil și intim.
  • Camera Double Deluxe reprezintă o oază de lux în inima Bucovinei, cu un pat dublu de dimensiuni generoase și facilități de vârf. Fiecare moment petrecut în această cameră este o adevărată delectare. Detaliile sofisticate, spațiul extins și atenția la confort îți oferă un sentiment de exclusivitate și serenitate, transformând fiecare ședere într-un moment memorabil.
  • Camera Business este destinată profesioniștilor în călătorie, combină un spațiu de lucru ergonomic cu un ambient relaxant. Dotată cu toate utilitățile necesare unei șederi productive, această cameră este alegerea ideală pentru cei ce doresc să combine afacerile cu plăcerea.
  • Camera Double Premium King oferă lux în inima naturii – un spațiu vast, cu un pat king-size extrem de confortabil. Designul rafinat și dotările de top invită la relaxare și răsfăț, într-un cadru care îmbină modernul cu tradiționalul.
  • Camera Double Premium Queen se remarcă prin eleganță și confort într-un spațiu generos – o experiență regală, cu un pat king-size moale, pentru un somn odihnitor.

Reprezentanții complexului te invită „să te pierzi și apoi să te regăsești în frumusețea, energia și istoria locului – o experiență inspirată din istorie, cultură, artă culinară și tradiție”, în locurile pe unde a trecut Dragoș Vodă în Câmpulung Moldovenesc.

Amplasarea Complexului Turistic Constantin în centrul orașului Câmpulung Moldovenesc, aproape de artera principală, permite accesul în scurt timp la cele mai interesante destinații turistice din zonă, cum ar fi Codrii Seculari, Pietrele Doamnei, priveliștile uimitoare de pe Rarău, Muzeul Lemnului, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul de Istorie, dar și o mulțime de biserici și mănăstiri unice, cu picturi murale renumite, unele dintre acestea aparținând patrimoniul național și UNESCO.

Complex turistic Constantin Bucovina

Mai multe detalii găsiţi accesând site-ul https://constantinbucovina.ro/

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani