Dezumidificatoarele te scapă de umiditatea în exces din casă

1395
Dezumidificatoare

Pentru a ne bucura de o atmosferă foarte plăcută și confortabilă a caselor noastre, temperatura și umiditatea din locuințe trebuie să se încadreze în anumite limite. În caz contrar, corpul nostru poate resimiți anumite senzații de disconfort. Umiditatea dintr-o locuință ar trebui să se încadreze undeva între 45% – 55%. Dacă umiditatea depășește valori de 60%, atunci cu siguranță pot să apară diverse probleme, atât pentru locuință, cât și pentru noi, cei care locuim acolo. Pentru a avea un control asupra umidității și a păstra acest parametru în limitele recomandate poți apela la un dezumidificator. Haide să descoperim împreună care sunt beneficiile oferite de un dezumidificator în locuințele noastre.

Umiditatea excesivă și probleme cauzate de aceasta

Umiditatea este un parametru absolut natural al aerului atmosferic, iar acest parametru face referire la cantitatea de vapori de apă existentă în atmosferă. Chiar dacă locuințele noastre sunt închise și izolate față de mediul exterior, atunci când vorbim de umiditate trebuie spus că aceasta este mai dificil de controlat comparativ cu temperatura din locuințe. Atunci când umiditatea depășește pragul de 60% pot să apară probleme precum crearea condensului în locuință și implicit apariția de mucegai sau igrasie. Consecința acestor probleme generate de umiditatea excesivă poate duce la probleme de sănătate pentru cei care locuiesc în astfel de spații, probleme precum diverse alergii, iritații ale căilor respiratorii sau dureri de cap. Mai mult decât atât, atunci când umiditatea depășește limita de 60% apare și disconfortul pentru corpul uman, resimițindu-se mult mai intens căldura dacă este foarte cald sau dând senzația de frig mai intens dacă vorbim de anotimpul rece. Umiditatea excesivă din locuințe poate afecta în timp și mobilierul, aparetele electrocasnice și poate duce la apariția unui miros neplăcut.

Dezumidificatorul – Soluția pentru umiditate excesivă

Dacă ai probleme serioase cu umiditatea din locuință, atunci trebuie să te gândești la cumpărarea unui dezumidificator. Oamenii au realizat că au anumite probleme cauzate de umiditatea excesivă și au găsit o rezolvare la aceste probleme prin crearea dezumidificatorului. Un astfel de aparat este destinat reglării cantității de vapori de apă dintr-un spațiu închis. Beneficiile unui astfel de aparat sunt foarte multe, iar cele mai importante se referă la crearea unui spațiu cu aer mai curat, reducerea riscului de apariție a mucegaiului, eliminarea apariției condensului pe geamuri, prelungirea vieții mobilei, tablourilor și a tuturor obiectelor sensibile la umiditate, dar și eliminarea mirosurilor neplăcute ce pot să apară într-un spațiu cu umiditate excesivă.

Alege cel mai bun dezumidificator casnic pentru locuința ta

Oferta de aparate care să te ajute să reglezi umiditatea din locuință este foarte variată și cu siguranță că ai de căutat ceva timp pentru alegerea optimă. Pentru a reduce acest timp îți recomandăm să alegi cel mai bun dezumidificator, și anume dezumidificator Turbionaire Smart. Atunci când vorbim de dezumidificator Turbionaire Smart putem rezuma calitatea acestuia în trei cuvinte: elegant, foarte ușor de folosit și compact. Dacă alegi dezumidificator Turbionaire Smart vei beneficia de un design foarte elegant cu finisaje glossy, panoul de control cu display led și un aparat foarte silențios. Mai mult decât atât, acesta are o funcție de auto-restart, iar în cazul unei pene de curent acesta va reporni de la setările anterioare.

Unde găsești dezumidificator Turbionaire Smart?

Cu siguranță că acest dezumidificator Turbionaire Smart ți se pare extrem de atractiv. Pentru a achiziționa un astfel de aparat trebuie să apelezi la Dezumidificator.ro. Dezumificator.ro este parte componentă a Intax Trading și are ca obiect principal de activitate comercializarea de sisteme profesionale de reducere a umidității aerului. Oferta de dezumidificatoare a celor de la Dezumificator.ro este foarte diversificată și cu siguranță vei găsi exact ceea ce ai nevoie pentru locuința ta. Totuși, calitatea și funcționalitățile unui dezumidificator Turbionaire Smart sunt greu de întrecut și de aceea îți recomandăm acest aparat pentru locuința ta.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani