ARMURA® – important producător de materiale de construcție din oțel

2160
Plasa gard impletita

Oțelul inoxidabil este potrivit pentru diverse aplicații structurale din oțel.

Oțelul a fost întotdeauna un material de construcție de bază. Există multe tipuri de oțel, fiecare având o compoziție chimică particulară care îl face potrivit pentru anumite aplicații particulare. Un lucru este sigur, toate tipurile de oțel sunt incredibil de durabile și sunt cunoscute pentru rezistența lor mare.

Construcțiile reprezintă una dintre cele mai importante industrii care utilizează oțelul.  Clădirile, de la case la parcări până la școli și zgârie-nori, se bazează pe oțel pentru rezistența lor. Oțelul este folosit și pentru acoperișuri și ca placare pentru pereții exteriori.

Întrucât nevoia de clădiri și infrastructură continuă să crească la nivel mondial, reducerea consumului de resurse naturale și a emisiilor asociate este crucială pentru sustenabilitatea viitoare.

Producătorii de oțel din întreaga lume furnizează din ce în ce mai mult soluții de construcții care permit clădiri eficiente din punct de vedere energetic și cu un nivel scăzut de carbon. Aceste soluții reduc impactul asupra mediului pe ciclul de viață al structurilor și ajută la extinderea duratei lor de viață prin proiectarea pentru demontare și reutilizare.

Oțelul poate oferi soluții pentru infrastructură și pentru nevoile de construcție asigurând protecție și rezistență sporită.

Produsele din oțel sunt accesibile, disponibile, sigure, rezistente, versatile, durabile și reciclabile 100% și permit o îmbunătățire a performanței de mediu pe întregul ciclu de viață al clădirilor.

Un producător important de produse din oțel de pe raza Sucevei este SC Linda Steel SRL prin marca sa înregistrată ARMURA®.

Compania produce următoarele produse din oțel:

  • plasă sudată pentru beton
  • plasă împletită pentru gard
  • panouri bordurate zincate de gard
  • șipcă metalică pentru gard Omega
  • stâlpi pentru gard Star și Clip
  • profile metalice pentru gips carton
  • țeavă rectangulară
  • profile C și Z pentru hale industriale

Materialele utilizate se bazează pe materii prime de proveniență controlată furnizate de producători de renume mondial. Calitatea lor este atestată CE iar garanția acestora variază între 2 ani și 10 ani, în funcție de specificul lor.

Toate aceste produse destinate construcțiilor sunt executate în conformitate cu documentele tehnice normative aflate în vigoare la momentul actual.

Materialele se pot achiziționa la preț  de producător având o calitate superioară.

Mai multe detalii despre compania SC Linda Steel SRL, despre marca sa proprie ARMURA®,  despre produsele sale, date de contact, poți afla vizitând pagina web a firmei, www.armura.eu.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani