EXPERIENȚE: Angajarea unui Moș Crăciun deghizat

1936
Mos-Craciun

Atmosfera sărbătorilor de iarnă ne unește familiile și ne umple sufletul de bucurie și speranță. Sărbătorile de iarnă ne reamintesc cu drag de emoția și bucuria așteptării colindătorilor, a împodobirii bradului împreună cu cei dragi și visul copiilor de a-l întâlni pe Moș Crăciun, după un an întreg în care au fost cuminți și s-au purtat frumos unii cu ceilalți.

Sărbătorile de iarnă ne unesc famiile, fiind strânși toți în jurul mesei pline de bunătăți, pregătite cu grijă de mămici, și ascultând glasul colindătorilor ce nu umplu sufletul de bucurie și speranță. Moș Crăciun este așteptat de copiii, care tot anul s-au străduit să își asculte cu grijă părinții, pentru ca Moș Crăciun să viziteze și casa acestora lăsându-le darurile mult visate. Cei care au fost mai obraznici și nu și-au ascultat părinții, se străduiesc să îl îmbune, pentru a-i vizita și pe ei, sperând să le lase și lor și cel mai mic dar din sacul acestuia. Moș Crăciun este credincios și în fiecare an bucură copiii prin darurile frumoase pe care le oferă. Acesta nu întârzie să apară, iar copiii sunt nerăbdători să îl întâlnească pe acest bătrânel simpatic și misterios.

Moș Crăciun se numără printre personajele cele mai adorate și așteptate, atât de cei mici, cât și de cei mai mari. Acesta este cel mai simpatic personaj mitologic, fiind un bătrânel misterios cu costum roșu, barba lungă, albă și deasă, încălţat cu bocanci de iarnă, purtând ochelari de vedere. Acesta împarte daruri bogate și frumoase în noaptea de 24 spre 25 decembrie a fiecărui an, celor ce au fost ascultători de părinți și cuminți pe tot parcursul anului. Pentru că cei mici #credinmoscraciun, acesta apare în fiecare an în casele celor ce îl așteaptă, bucurând copiii de pe întreaga planetă, prin darurile mult visate pe care acesta le oferă.

Deoarece copiii așteaptă înfrigurați venirea Moșului, pentru aceștia fiind un eveniment nemaivăzut și miraculos, este important ca după întâlnirea cu bătrânul Crăciun să nu fie dezamăgiți. Aceștia sunt încurajați prin darurile primite să rămână cuminți și ascultători și anul următor, pentru ca Moșul să îi viziteze din nou.

Tot mai mulți părinți apelează la închirierea unui Moș, pentru a fi siguri că micile accidente sunt evitate, iar întâlnirea Moșului cu copiii să decurgă așa cum trebuie.

Părinții trebuie să aleagă o persoană de încredere, sociabilă și drăguță cu copiii, cel mai bine la recomandarea prietenilor sau a familiei, putând astfel să evite intrarea unui om necunoscut în casă. Persoana deghizată trebuie să fie plăcută iar rolul de Moș trebuie să îi se potrivească.

De asemenea, costumația Moșului trebuie să fie adecvată: bocancii de iarnă, costumul roșu, ochelarii de vedere și sacul cu jucării sunt elemente de nelipsit din garderoba acestuia. De asemenea, Moșul trebuie să aibă barba albă, lungă, deasă și să fie prietenos și jucăuș cu copiii.

Cei de la InchiriazaMosCraciun.ro ne oferă o echipă cu mulți ani de experiență, ce au făcut mulți copii fericiți și care ne garantează amintiri de neuitat. Aceștia dispun de 30 de Moși cu experiență, cu barbă naturală, pentru a reflecta cât mai bine imaginea clasică a Moșului, cu costume special croite pentru fiecare în parte și până la 30 de mașini și spiriduși ajutători.

Închirierea unui Moș ne scutește de stresul inutil, iar micile neplăceri sunt evitate. Este adevărat că deghizarea unei rude sau vecin este o alternativă mai ieftină, dar riscurile sunt mult mai mari, iar dezamăgirea copiilor va imensă dacă în loc de un bătrânel simpatic venit de la Polul Nord aceștia descoperă îngroziți că în spatele costumului se află o persoană cunoscută acestuia.

Pentru a evita astfel de incidente, este de preferat să închiriem un Moș pentru a ne vizita, iar bucuria și surpriza făcută copiilor va rămâne mereu în sufletul acestora.

Sărbătorile de iarnă sunt momente magice petrecute cu cei dragi nouă, strânși în jurul mesei și bradului frumos împodobit. Aceste momente nu vor fi șterse din amintirea copiilor, de aceea întâlnirea cu Moșul este o ocazie foarte specială pentru copiii. Dacă toate detaliile vor fi stabilite din timp, întâlnirea copiilor cu Moșul le va umple inimile de bucurie și speranță, iar magia sărbătorilor de iarnă le va rămâne vie în inimi!

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani