MIHU – un nou centru specializat în acoperișuri metalice pentru botoșăneni

3014
MIHU acoperisuri Botosani

Acoperișul metalic este cea mai inspirată alegere pentru casa ta. Mărturie stau miile de case ce au ales tabla tip ţiglă metalică în diverse culori și modele, disponibilă la furnizorii locali. Diversitatea ofertei și preţul accesibil, pe lângă durata foarte lungă de viaţă (de peste 50 de ani) sunt avantaje incontestabile atunci când comparăm opţiunile existente pe piaţă.

ACOPERIȘURI METALICE SRL (MIHU) comercializează în judeţele din Moldova toate produsele Blachotrapez, companie poloneză cu o îndelungă experienţă pe piaţa europeană a produselor pentru acoperiș, prezentă în România cu două unităţi de producţie și o reţea de distribuitori ce acoperă toată ţara.

MIHU acoperisuri Botosani

MIHU ACOPERIȘURI a inaugurat la începutul lunii noiembrie 2020 al treilea depozit logistic, la intrarea în Botoșani dinspre Suceava, în apropiere de magazinul Dedeman.

În showroom-ul nou deschis din Botoșani regăsiţi:

+ toate modelele de TABLĂ TIP ŢIGLĂ METALICĂ: Germania Simetric (cel mai popular model, despre care am mai vorbit într-un articol mai vechi aici), Kingas, Diament, Enigma, Estima, Janosik,

+ TABLĂ CUTATĂ: T-8, T-18, T-35 și T-50,

+ gamă completă de ACCESORII pentru acoperișurile metalice,

+ elementele componente ale SISTEMULUI PLUVIAL,

+ GARDURI METALICE: diverse modele asortate cu acoperișurile,

+ PANOURI SANDWICH.

garduri metalice

Pentru mai multe detalii accesează acum website-ul
www.acoperisuri-mihu.ro.

 

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani