MIHU ACOPERIŞURI s-a clasat pe locul 1 în Europa la vânzări ţiglă metalică Blachotrapez

0
353
MIHU ACOPERIŞURI s-a clasat pe locul 1 în Europa la vânzări ţiglă metalică Blachotrapez
Mihai Diaconita, administrator MIHU ACOPERISURI

ACOPERIŞURI METALICE SRL MIHU este o firmă suceveană înfiinţată de relativ scurt timp (în 2017), dar care a avut o evoluţie remarcabilă pe partea de dezvoltare a afacerii şi a cifrei de vânzări.

Managementul firmei şi-a propus încă de la început să devină o companie de top, un lider zonal pe piaţa produselor şi a serviciilor profesionale pentru ACOPERIŞURI ŞI GARDURI METALICE. Paşii concreţi efectuaţi în ultimii ani în această direcţie arată că firma este pe calea cea bună.

În 2018, la numai 2 ani de la înfiinţare, societatea s-a poziţionat pe locul 6 în Europa la vânzări produse Blachotrapez, în 2019 pe locul 2 iar în 2020 a reuşit performanţa de a se clasa pe LOCUL 1 LA VÂNZĂRI ŢIGLĂ METALICĂ ÎN EUROPA dintre toţi distribuitorii produselor Blachotrapez.

Sediu MIHU Botoşani (lângă Dedeman)
Sediu MIHU Botoşani (lângă Dedeman)

Sediul principal al firmei este localizat la intrare în Ipoteşti pe partea stângă, la câteva minute de centrul municipiului Suceava. Aici se află depozitul logistic principal de produse pentru acoperişuri şi garduri, showroom-ul şi biroul de vânzări. Alte două sedii secundare sunt operaţionale în municipiul Botoşani şi în oraşul Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Firma MIHU ACOPERIŞURI are dezvoltată o reţea proprie de distribuţie: agenţi vânzări,  agenţi de livrări şi echipe specializate de montaj care acoperă judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ.

  • Agenţii de vânzări se deplasează gratuit la locul de montaj, asigură efectuarea măsurătorilor pentru stabilirea în detaliu a necesarului de materiale şi realizează ofertele de preţ. Consultanţa de specialitate oferită în mod gratuit este o componentă valoroasă a întregului serviciu furnizat, deoarece vă ajută să luaţi cele mai bune decizii în funcţie de experienţa relevantă din domeniu.
  • Agenţii de livrări asigură transportul materialelor comandate la adresa beneficiarului, în funcţie de valoarea totală a comenzii livrarea este gratuită.
  • Echipele de montaj cu experienţă în domeniul acoperişurilor şi gardurilor metalice îţi oferă servicii profesioniste, punând accent pe fiecare detaliu ce ţine de siguranţă, estetică şi pentru evitarea la maxim a pierderilor.
Germania-Simetric-Plus-tigla-metalica
Cel mai popular model de ţiglă metalică, Germania Simetric

Tablă tip ţiglă metalică

Principalul produs comercializat de MIHU ACOPERIŞURI îl reprezintă tabla tip ţiglă metalică produsă de Blachotrapez într-o gamă diversificată de modele şi culori.

Tablă cutată pentru construcţii

Tabla cutată este un produs foarte căutat deoarece are diverse aplicaţii în zona de construcţii, de la realizarea acoperişurilor până la garduri metalice.

gard metalic din tabla tip tigla metalica
Gard metalic

Garduri metalice din tablă

MIHU ACOPERIŞURI vă oferă în exclusivitate câteva modele deosebite de garduri, realizate din panouri de tablă tip ţiglă metalică sau tablă cutată, cu stâlpi de gard metalici sau din beton.


COMENZI ONLINE PE www.MIHUshop.ro


Comentează cu Facebook
agentie SEO & promovare eficienta online Botosani