Nord Electric – uși de garaj rezidențiale și industriale

2147
usi de garaj

Fiecare proprietar de casă dorește ca reședința sa să pară elegantă și frumoasă, unică și diferită de alte case din localitatea unde trăiește. De cele mai multe ori, ușile de garaj ies destul de tare în evidență în cazul unei proprietăți rezidențiale.

Selectarea unei uși de garaj necesită o decizie atentă, asistată de numeroase aspecte. Ușile garajului sunt esențiale pentru fiecare structură, din cauza unei varietăți de factori. Pentru un oaspete, ușa garajului poate oferi cea mai bună impresie despre clădirea ta. Ușile garajului au rolul de a proteja casa de extremitățile vremii, de hoți și de alte elemente nefavorabile. Acestea asigură bunurile personale ale proprietății și, prin urmare, sunt componente esențiale ale clădiri.

Ușile ar trebui să fie robuste și să ofere intimitatea de care ai nevoie. Acestea fiind spuse, care ar fi cele mai bune tipuri de uși de garaj care merită să fie achiziționate? Având în vedere că există multe stiluri, culori și dimensiuni pe piață, trebuie să alegi cel mai bun producător din zona ta.

Nord Electric SRL din Fălticeni, județul Suceava produce uși de garaj rezidențiale și industriale, la preț de producător.

Ușile de garaj rezidențiale secționale se pot produce în funcție de dimensiunile cerute de client, din panouri tip sandwich cu tablă din oțel zincat și spumă poliuretanică. Paleta lor de culori este una bogată, ușile putându-se asorta cu ușurință cu ferestrele și cu culoarea casei. Aceste uși sunt izolate termic cu garnituri dispuse perimetral, iar datorită automatizării sunt foarte simplu de manevrat.

Principalele accesorii regăsite în cazul ușilor secționale sunt: geamuri din plexiglas, fotocelule fără fir, panou vitrat, ușă pentru acces pietonal, motor electric pentru acționarea automată a ușii de garaj cu telecomandă, deblocator pentru ușă, T-box wireless, lampă de acces, fotocelule.

Ușile industriale produse de Nord Electric se pliază perfect pentru închiderea spațiilor industriale. Sunt potrivite chiar și spațiilor cu dimensiuni foarte mari și sunt produse din panouri sandwich. Aceste uși industriale pot fi cu panouri pline, cu panouri vitrate de diferite culori, pot fi acționate manual sau automatizat. Dacă se dorește, pot fi dotate cu ușă pentru acces pietonal.

Principalele accesorii ale ușilor industriale sunt: geamuri din plexiglas, panou vitrat, ușă pentru acces pietonal, motor electric pentru acționarea în mod automat a ușii de garaj cu telecomandă, deblocator pentru ușă, T-box wireless, lampă de acces, fotocelule fără fir.

Nord Electric asigură clienților săi măsurători și antecalculații, consultanță gratuită, transport și montaj, garanție pentru montaj, garanție pentru produse, service și piese de schimb.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani