Tipuri de oglinzi de baie și cum să le alegi

0
39
Tipuri de oglinzi de baie și cum să le alegi

Oglinda din baie are un rol la fel de important atât din punct de vedere practic, dar și estetic. Aceasta poate chiar să influențeze aspectul băii, de exemplu prin crearea senzației de spațiu în cele de mici dimensiuni, dar și să devină suportul ideal pentru o bandă LED prin care creezi o atmosferă inedită în spațiul de relaxare.

Există o gamă variată de oglinzi pe piață, motiv pentru care ți-am pregătit o prezentare a celor mai populare tipuri de oglinzi de baie pentru a ști cum să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Oglindă de baie cu dulap

Printre cele mai des întâlnite tipuri de oglinzi pentru baie se numără oglinda cu dulap. Aceasta are o funcționalitate înaltă datorită faptului că este montată pe ușile unui spațiu pentru depozitarea obiectelor, produselor și electronicelor pe care le folosești la baie.

Alege un astfel de model de oglindă de baie dacă ai un spațiu redus și vrei să încorporezi în amenajare soluții inteligente pentru depozitare și să decorezi pe înălțime. Poți oferi astfel și o senzație în plus de spațiu, pe lângă ușurința cu care îți vei depozita lucrurile pentru a evita dezordinea.

Oglindă de baie rotundă

Oglinda de baie rotundă este o alegere potrivită pentru o baie modernă, iar oglinzile în această formă completează cu succes un spațiu cu linii fluide. Oglinda rotundă se potrivește într-un spațiu mai mic, dar nu îți oferă aceleași avantaje precum cea dreptunghiulară mai înaltă, care îți permite chiar să vezi partea de sus a ținutei tale când te pregătești.

O parte din iluminatul băii poate fi integrat în oglindă, în special dacă achiziționezi una cu lumina și touch. Lumina directă pe care o oferă oglinda te ajută să acorzi mai multă atenție activităților precum machierea sau bărbieritul și să eviți micile accidente.

Iluminatul de la nivelul oglinzii este și unul care influențează ambianța, mai ales în momentele în care vrei să te bucuri de avantajele pe care le oferă o baie cu cadă.

Oglindă de baie cu ramă

O baie cu design clasic și elegant nu este completă fără o oglindă cu ramă. Materialul ramei poate varia de la lemn, la plastic sau chiar sticlă în cazu oglinzilor cu rame aparente. Este important să cumperi o oglindă cu rama încorporată, pentru a te asigura că materialul face față umezelii din baie sau contactului cu apa.

Nu doar băile amenajate în stil clasic pot include o oglindă cu ramă, ci și cele contemporane. Alege o ramă subțire, neagră sau albă, iar dacă apreciezi stilul scandinav și cel rustic, o ramă îngustă din lemn într-o nuanță deschisă va oferi oglinzii tale un detaliu greu de trecut cu vederea. Află mai multe despre istoria oglinzilor pentru a te inspira când amenajezi baia din locuința ta!

Alegerea oglinzii potrivite trebuie să țină cont de toate funcțiile pe care trebuie să le îndeplinească aceasta. Analizează ofertele înainte de a lua o decizie și nu uita să iei măsurătorile zonei în care vrei să o instalezi înainte de a lua o decizie!

Comentează cu Facebook
agentie SEO & promovare eficienta online Botosani