INOVATIV: Construcții de case pe structuri metalice

3517

Procesul de construcție a unei case de la zero nu este nicidecum unul facil și lipsit de stres. Dimpotrivă, ai putea spune că atunci când vrei să te apuci de construcția unei case trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, nervi de oțel și să acorzi timp foarte mult fiecărei etape din ceea ce înseamnă ridicarea unei case. Cu siguranță ar fi ideal să existe cineva care să se ocupe de toate aspectele necesare construirii unei case, începând de la partea cu avize și acte, până la a face finisajele interioare. Chiar dacă pare de necrezut, există un astfel de „cineva” care să te ajute să parcurgi toate etapele necesare ridicării unei case și să eviți astfel multă bătaie de cap și mult stres. Iar numele acestui „cineva” este Case Mexi.

Cine sunt cei de la Case Mexi?

Case Mexi este o firmă specializată în producerea de structuri metalice ușoare și folosirea acestor structuri pentru construcția de case sau ridicarea de diferite spații (săli de evenimente, hale industriale, spații depozitare etc.). Având o experiență de peste 18 ani în domeniul ridicării caselor pe baza structurilor metalice ușoare, Case Mexi vine cu un portofoliu absolut impresionant de case de toate mărimile și de toate tipurile construite în toată țara.

Case Mexi bifează toate etapele de ridicare a unei case

Pentru că poate părea greu de crezut ca o firmă să se ocupe cu rezolvarea tuturor etapelor de ridicare a unei case de la zero, vom reda în ceea ce urmează care sunt etapele pe care Case Mexi le bifează în construcția de case pe structura metalică.

  • Primirea autorizației de construcție

Pentru orice construcție, oricât de mică ar fi ea, este necesară obținerea unor autorizații de construcție. Această etapă înseamnă obținerea unor documente fără de care nu se poate începe ridicarea fundației, documente precum certificatul de urbanism, studiul geotehnic, avize de mediu și acorduri pentru diverse utilități (curent electric, gaz, apă curentă etc.).

  • Elaborarea proiectului tehnic

Odată avute toate documentele necesare pentru autorizația de construcție, se merge la etapa următoare care presupune elaborarea unui proiect tehnic. În cadrul acestei etape profesioniștii în domeniu realizează diverse planuri ale casei și rapoarte privind rezistența noii construcții în diverse situații. Pentru realizarea acestui proiect tehnic se utilizează programe special destinate pentru acest scop.

  • Ridicarea fundației

Având finalizat și proiectul tehnic, se trece la ridicare fundației casei. Datorită faptului că structura pe care urmează a fi ridicată casa este metalică și greutatea va fi mult mai mică comparativ cu alte materiale de construcție, adâncimea fundației nu va trebuie să fie foarte mare.

  • Ridicarea structurii metalice ușoare și montarea plăcilor exterioare

Când fundația s-a uscat, se trece la etapa de ridicare a structurii metalice ușoare din oțel superior. Odată ce întreaga structură este ridicată, se vor monta și o serie de plăci exterioare, atât pe pereți, cât și pe acoperiș. Aceste plăci exterioare au rolul de a proteja împotriva apei și a focului, fiind confecționate din materiale speciale rezistente la apă și foc.

  • Izolarea exterioară și interioară

Când plăcile exterioare sunt montate, pe acoperiș se va așeza o învelitoare anticondens. Ȋn ceea ce privește izolația interioară a casei, aceasta se realizează cu vată bazalitcă sau cu spumă poliuretanică, în funcție de preferința clientului. Pentru exterior se va folosi polistiren expandat. Case Mexi este foarte interesată să ofere o izolație perfectă și de aceea se va monta și pe jos polistiren extrudat. Mai mult decât atât, o șapă semiuscată va fi turnată deasupra, izolând perfect chiar și țevile instalațiilor sanitare.

  • Montarea instalațiilor electrice și sanitare

Când etapa cu izolarea casei a luat sfârșit, se trece la montarea instalațiilor electrice și sanitare.

  • Finisajele în interiorul casei

Ultima etapă este cea în care Case Mexi se ocupă de finisajele de interior pentru a oferi casa la cheie.

Iată că cei de la Case Mexi sunt gata să îți ofere casa perfectă la un preț accesibil și fără nici o bătaie de cap. Toate etapele mai sus amintite vor fi bifate de către cei de la Case Mexi și tu vei primi cheia când casa este gata pentru a locui în ea. Pentru a solicita o ofertă de preț, accesează CaseMexi.ro.

agentie SEO & promovare eficienta online Botosani